Jan 13, 2016

Ikatan Tudung Terpanjang

Berlangsung di Melaka baru2 ini
Aku just dtg utk memberi support pada kawan2 dan our c.e.o Datin Nurjuma

Utk mencipta Malaysia Record bukan sng
Tgk ramai je komen mcm2.. 
Alor ikat2 tdg je ke. Tak extreem langsung

Abis kalau nak extreem sangat
Kita ikat tudung sambil goreng ikan
Or ikat tudung sambil masak cekodok pisang atau skrg tgh viral kan 
Kan kita ikat tudung sambil breastfeeding baby kanng memang sah2 kena kutukan.

Apa2 pun orang nak kata
Event berjaya.. Tahniah semua yg bertungkuslumus menjaya kan event.


.

3 comments:

Qaseh Suhaida said...

Tahniah....
Admire dgn Datin Norjuma

norhidana miswan said...

kepuasan pd peminat aj

Hayati M Y said...

Ohh tudung norjuma ke ni.. ada lalu pagi tu, tgk orang tepi jalan dgn kain panjang2.. sambil drive ckap dgn mak, ape diorg buat ni ada program ape duduk tgh2 panas ni. hihihi