Jun 11, 2014

Nasi Goreng Udang Pantai BNO



Kalau hantar kakak balik belajar
Harus singgah makan Nasi Goreng udang kat Pantai BNO ni

Kalau tak silap harga rm5.50 sepinggan
Nampak je sikit udang nya tu.
Tapi sebenarnya udang_udang itu sangatlah pemalu dan tak mesra alam.

Aku nya style kalau makan
Tak payahnya nak kopek2 kulit tu, boleh je potong2 makan, kecuali kepala udang,
Kalau rasa nak jadi bisu, rosak kerongkong cubalah telan kepala udang tu.

Walaupun selalu dengar tak elokkan makan kulit udang..sebab apa dah lost memory.sesekali tak mengapa jgn selalu

posted from Bloggeroid

9 comments:

juelee said...

terliur kakty.. eh cantek layout blog... baru ye?

Siti Fatimah said...

maaf lama tak datang

cahaya nur said...

Cik Nur suka makan nasi goreng udang..tapi kadang2 dapat udang yang dah tak fresh..dah berbau..huhu..

Daddy Ziyyad said...

mee udang takde ke kat situ?

lieyalatif said...

hahaahh mcm liya dulu la kak...kalo makan kat kedai tak kopek udang mmg gigih telan ngan kulit2 ni,..tapi sejak3 dah tua ni tekak pun tak kuat kene laa kopek haahahahaha

attyfir said...

@juelee
lama dah layout ni :)

attyfir said...

@Daddy Ziyyad
mee udang pun ada doc..mcm2 ada

Cik Puan Fairul said...

salam atty....kalo ke ipoh,jemput lah makan gerai nasik goreng udang pak cik saya...salam kenal yer atty...

Queen said...

nik pun hantu udang..

tapi allergic..
tapi suka.
cane tuh..hahah

xsuka makan dgn kulit2nya. terasa tercekik..

tapi sukaaaa hisap kepala die. perrgghhhhhh..sedaaappp

tapi akalu cuci tak bersih nanti mesti allergic