May 9, 2014

Raya dah dekat

Pejam celik pejam celik
Kita dah nak sambut ramadhan.
Dah ganti ke puasa..?
Kty alhamdulillah tahun lepas full..

Sebut pasal ramadhan..lepas ramadhan hari raya..macamana dengan persiapan raya tahun ini..

Sebenarnya kitaorang tak plan lagi nak tema kaler apa.

Main cincai je.
Tapi sebab dah dapat baju melayu utk kaum adam ni..jadi maybe utk kaum hawa berbeza skit..kita tgk kot mana berkenan..beli siap jugak nanti.




Ada 4 pasang baju melayu.
Aikk kaum Adam ada 3 orang je.
Utk firdaus spesial skit dia dapat 2 pasang ..

Harga total baju melayu ni..
Kalau dengar.. memang terlajak laris x hengat sampai boleh pengsan.
Dan mutu kain yg sangat tiptop.

posted from Bloggeroid

9 comments:

Petak Bunga said...

puasa pn belum habis ganti..huu

Ummi Hanie Fadzil said...

salam,

senang siap awal kan kak ;)

Izzati Amira said...

kain baju kurung ngn bju melayu dah beli daa.. yg tshirt je belum lagi.. haha.. raya dua bulan lagi (:

Queen said...

yabang mcm biasa. tempahje kak ty..
itu je yang muat
kalau ready made mesti buat sakit hati sempit sana sini

nik pulak breastfeed.. jadi tempahlah senang...

mmg nak kena pikir utk raya sekarang ni kalau option for tempahbaju
tailor dah tutup kan...

lieyalatif said...

wow pantas kak! dah settle baju raye hah heheheeh

lieya pun dah kak...bulan 3 ari tu anta...mgu depan leh amik dah....senangkan kak settle awal2...lagi pun boleh bajet2 perbelanjaan gitu....

NzA said...

wah atty dh prepare ye....nza xfikir lg nk beli baju warna apa...

Siti Fatimah said...

Bape la harganya tu kty sampai terlajak larus tu...

Ilusi Kristal said...

best kan dpt prepair awal2..heee

Ilusi Kristal said...
This comment has been removed by the author.