May 31, 2014

Bila Orang Hargai

Sabtu lepas punya cerita
Last minute, malam jumaat baru Firdaus kasi tahu,esok kena pergi sekolah ambil reportcard.
Bila tau, nak kena ambil report card, mama yg nerves lebih, macam mama yg ambil periksa .
Asyik tanya Along, camne lah result Firdaus ni.

Esok bangun pagi, siap2, along cakap sebelum kita pergi sekolah, kita pergi sarapan dulu.Tapi Firdaus tak setuju, nak pergi sekolah cepat.

Jadi ikut je lah cakap Firdaus, sampai sekolah tepat pukul 8 pagi.
Sessi ambil report card kat Dewan sekolah, sekali rupanya kami lah parents yg pertama sekali utk 5 Mulia.

Alhmdulillah keputusan Ujian Firdaus, Memuaskan , cuma kena improve bahasa English lebih lagi.

Dan yang paling besh , pagi tu
Cikgu kelas Firdaus pakai tudung yg dihadiahkan sempena Hari Guru.



Comel je Cikgu gayakan tudung.
.

posted from Bloggeroid

2 comments:

zino said...

Tahniah anak cemerlang

Siti Fatimah said...

naiim pun kena improve bahasa inggerisnya...