Apr 15, 2014

Low Profile

Sebenarnya lama dah tak jumpa blogger
Tapi masa feb tu dpt lah jumpa dee kuntum .. sebelum itu jumpa mummysyafie@nor

Akhirnya lepas 5 thn kenal , kitaorang dapat jumpa..yippie..sonok jumpa nik@ummiumarsuffiyah
perjumpaan yg tak disangka gak .. nik pm je kt fb .terus jadik
lama dah kenal nik kat blog, fb .
geram ngn anak2 nik yg comel bangat .
memang selalu masuk blog nik ..walupun kdg tak tinggal kan komen .
walupun tak pernah jumpa tapi kenal .
semoga ukhwah ini berkekalan ..

Insha allah ada rezeki nanti kita jumpa lagi ye.

posted from Bloggeroid

6 comments:

Lyn Yusoff said...

seronok dpt kenal2 dgn kawan alam maya.. bila nak dating dgn lyn pulak?? hehehe

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah...eratkan silaturrahim...saya pun, alhamdullilah dpt kenal & jumpa ramai kawan2 blog

marinahunny said...

Bila agaknya kita leh jmpa kty plak hehehe

Mak Su said...

assalam... lama maksu tak berfb kan. sekali muncul dah jual buku pulak. dan kita pun lom pernah jumpa kan, sabo jer lah..

hahaha.. well, maksu penganggur sebenarnya ni.

so tak de benda nak buat, tulih cerita ler. sayang scarlet tu bukan cinta sangat pun. orangtua tulih cerita, mana reti bab cintan cinta ni. sayang scarlet tu cerita misteri, ada serial killer kat dalam tu.

hehehe

lily lotus said...

akak nampak awet muda laa. wink2!

Kesuma Angsana said...

seronok dpt gader2 cam ni yer