Apr 2, 2014

Harga Tong Air Macam Emas



Hari ni kat Bangi harga tong naik ..
Sebab semua pun berebut2 nak beli tong.

Bangi pun akan terbabit catuan air
Tapi rumah aku dah 2 thn rasanya tiap kol 7 pm smpi kol 2am camtu selalu takde air.
posted from Bloggeroid

6 comments:

NzA said...

Lamanya tu atty...2 thn?

norhidana miswan said...

mcm area2 kl selangor nih lah kak... tp dana aritu beli yg tong sampah itam harga rm15 se tong, dpt 4tong... jnji berttp n bersih... selamat utk simpan air kt umah tuh

lieyalatif said...

biar betul kak 2 tahun? tu ape kes plak tu....

ye kak, mmg dah naik sgt2...jgn kate kedai2 tepi jalan gini, kat mall pun same tong2 gini dah naik harga...aduh mmg amik kesempatan betul2 peniaga ni kan....

Queen said...

rumah nik belumkena catuan air. harap2 tak kena lah sampai sudah. huhu.

tapi simpan juga in case..
nik simpan dalam tong platik yang petak beli kat tesco tu.. tetap juga bertutup.

mmg mahal betul sekarang ni

Lyn Yusoff said...

kawasan rumah my mum tak kena, tapi ttp jugak lah nak tadah..

wantie said...

kat umah T ada sebijik je tong ni. tak pernah kena catu air lagi la kat penang ni, kalau kena sekali mau senak la kan,,,,

dah le ruang nak letak air menyimpan kat umah ni pun terhad.