Mar 19, 2014

Ww. PrayforMH379








.

posted from Bloggeroid

9 comments:

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita doakan terus yer !

Lyn Yusoff said...

sana2 lah kita berdoa supaya dipermudahkan segalanya...

Rosmiza Ali said...

#PrayForMH370.. semoga segala keresahan & kerisauan para ahli keluarga yang terlibat dapat diredakan segera.. Amin..
Rosmiza Ali Official Blog

wantie said...

semoga kembali dengan selamat.

picture yang last tu kty nampak kurus le..

Daddy Ziyyad said...

sekarang ni, saya rasa macam MH370 betul2 disorokkan di satu lokasi rahsia

Zura@Iwan said...

sm2 kita terus berdoa..

Muhammad Taufiq said...

Suka sangat baca blog ni =D Baru2 ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com , Support each other =)

lieyalatif said...

is sha Allah kak...moga perkabaran gembira tentang MH370....teruskan berdoa dan berdoa...

cantik akak ngan anak akak...dah mcm kakak ngan adik je lieya tgk....

Dee said...

semoga semuanya berakhir dengan selamat..