Mar 18, 2014

Setelah 7 tahun

Persahabatan yg terjalin dari forum asalnya. Kami join forum sekitar 2005/2006 , lepas tu ada jumpa pada tahun 2007 kalau tak silap
Dan setelah 7 tahun kami berjumpa lagi.
Dalam masa 7 thn , kami selalu mengikuti perkembangan semasa melalui blog,fb , twitter, whatsapp, wechat.



Seronok dapat berjumpa setelah sekian lama x berjumpa.

Semoga ukhwah kita ini akan berkekalan.

.
posted from Bloggeroid

12 comments:

lieyalatif said...

mcm makin slim jek kakty lieya tgk heheheeh...

moga persahabatan yg lama terjalin kekal erat kak yeak...

Amanda Suria said...

tetiba terus rindu kat kawan2...mana la diorang pi...

NM03 said...

in shaa Allah

Zura@Iwan said...

semoga persahabatan berkekalan kan kak...

Daddy Ziyyad said...

Bertemu atas semangat ukhwah..Insya Allah, banyak keberkatannya

Lyn Yusoff said...

seronokn berjumpa..
tak sangka kan kekadang melalui alam maya terus menjadi kawan baik..

Mak Su said...

persahabatan yang dijalin dgn iklas mmg sukar goyah :)

wantie said...

memang best kalau dah lama tak jumpa pas tu berjumpa jumpaan...

T pernah berjumpa kembali dengan kawan setelah 15 tahun . best!

norhidana miswan said...

itu yg manis tentang persahabatan..... tak kisah sahabat di alam maya atau alam nyata hehehe

Dee said...

semoga persahabatan kalian hingga ke jannah...

NzA said...

seronokkn dapat jumpa kawan lama...moga silaturahim terus berkekalan sampai bila2....

Kesuma Angsana said...

wah seronok kalau persahabatan kekal sampi kinikan !