Mar 7, 2014

Renungan utk Para Suami seperti Mr R.

Kes tgh popular sekarang , hingga dpt menewaskan dan menenggelamkan kes penceraian Erra Fazira.

Sebenarnya senang je kes ni.
Si isteri dah 2 kali filekan kes utk bercerai
Yang suami tak nak ceraikan dah kenapa?
Bukankah kau dah berderet pengganti yg tunggu..

Ke takut isteri tuntut harta sepencarian kalau bercerai.

Berani buat berani tanggung.
Si isteri pun bukan nak menjadi penghalang hubungan cinta..hanya minta dilepaskan cara baik
sebab tak boleh terima dengan apa yg dibuat suami.
yang suami nak menyeksa lagi hati isteri sampai bila.
perempuan kalau dia dah benci dia angkat kaki jer.



tertiba je blog ni jadi blog gossip.
 


posted from Bloggeroid

9 comments:

Lyn Yusoff said...

kak ty,
isteri dia org kampung lyn. dan mengikut saudara dia, lelaki ni miskin gila dulu2. bila kahwin dgn isteri dia, rezeki mencurah2..
dan setau kitorang family isteri dia mmg berada, maybe share biz byk pd isteri.. tu yg takut nak ceraikan.. takut papa kedana nnti...

Amanda Suria said...

Bacul giler laki dia ni..memang sana sini hebat kisah diorang....malas nak amik port makin meluat plak tgok...

Daddy Ziyyad said...

moga dipermudahkan urusan mereka yg terlibat...saya nak komen lelebih pun, saya tak tau :)

Cho Zila said...

kitapun sama erra bercerai tu pun tak nak pun kongsi kat blog.. baik rita rudaini yang berderet kisahnyer tak masuk blog ..yang kali ini memang menguriskan hati.. sebabnyer suamipun nak bela sangat gf tu per ke halnyer..
betoi dah tak nak lepaskanlah.. tapi ingat duniani tak henti berpusing harini kenakan orang hari lain nanti pasti terkena juga..

Irfa said...

kisah ni mmg sedih sungguh
part skandal
part cuti oversea dgn makwe
semua tu dah sedih
tambah sedih sbb buat pc, suami back up makwe. itu lg menyedihkan
sbg isteri, sbg ibu
semoga liyana kuat
ramai doa utk dia

:: Cik Viva :: said...

tengah hot story pasal mereka ni..apa2 pun doakan y terbaik utk LM..

Rasp said...

kesiankan isteri dia...
apa salahnya si somi tu...
kalo dah ada pengganti...
lepaskan lah cara elok kannnn...

tapi takmo komen byk2 sgt...
sbb tak tau kes sebenarnya hehehheeh...

Zie Madini said...

kalau si Romi tu tak berharta...takde nya si habez tu nakkan dia. muka pun bukannya hensem mana. duit dia yg hensem di mata hanez tu. geram tgk hanez dan romi.

wantie said...

tak tau la kan.. kaum adam ni ada satu ego dalam diri. rasanya dorang tak leh terima kekalau nanti bekas isteri dorang jadi hak milik org lain kot.. that why dok simpan. jahat kan..

kalau la si isteri jumpa suami baru yg lebih baik darinya. jeles le tu. hape da...

banyak dah kes gini... ego tu. dua dua nak . tamakkkkkk...