Mar 11, 2014

Penamaan calon punya sebab, Bangi Sesak



Semalam ada dengar berita pasal penamaan calon hari ni di Seksyen15

Boleh terlupa , terjebak udahnya dalam jem pagi ni.
Nasib aku keluar awal pukul 6.50, kalau lambat sikit lagi teruk.

Pukul 8.40 keluar dari rumah mak nak masuk Office..jem bertambah teruk
Seksyen 16 sesak dengan orang ramai , dengan polis bagai.

Semuanya sebab penamaan Calon untuk piliharaya.
Dah ler minggu ni budak sekolah ada exam.

Apapun siapa yg terbabit buatlah pilihan yang bijak.

#prayforMH370

.
posted from Bloggeroid

9 comments:

eMMe said...

huhuu... tak penah2 jem kan Kak Ty?

Lyn Yusoff said...

kak ty mengundi ker nnti?

Amanda Suria said...

kesian Kty, kul bape kty sampai opis pagi tadi...

lieyalatif said...

patut la ramai dok bising ckp area bangi teruk no jem nye kak...rupenye penamaan calon...sumpah lieya dok sibuk kisah mh370 kisah pilihanraye ni lupe dah plak hah heheheheeh

norhidana miswan said...

hehehehe jgn marah kak nnti kene jual

Cho Zila said...

kalini takder ler lagu marilah mari mari mengundi... selamat mengundi pada yang kena mengena..

wantie said...

tenggelam kejap citer penamaan calon ni ya. sebab memasing dok tunggu news MH370 tu

adenium said...

Sid dah dekat nak sampai exit bangi baru dpt msg dr group WA kata jem. nasib sempat divert keluar Bukit Mahkota , lalu Bangi lama.

adenium said...

Sid dah dekat nak sampai exit bangi baru dpt msg dr group WA kata jem. nasib sempat divert keluar Bukit Mahkota , lalu Bangi lama.