Mar 12, 2014

Driver

Dah ada spare driver, cuma mama yg kurang yakin nak kasi, 
tapi ahad lepas kami balik kampung kakak drive , 
cuma masa sampai area kg jalan sempit, agak bahaya sikit untuk kakak
Balik mama pulak driving sebab nak cepat sampai rumah.



Rombongan ke majlis kenduri kahwin


Happy je semua nak makan kenduri.

.
posted from Bloggeroid

8 comments:

Lyn Yusoff said...

baguslah, dah ada org yg boleh diharapkan.. nak kemana2 lepas ni boleh dah mintak drive.. mama dia boleh rest ehehehe

wantie said...

wah bestnyer dah ada driver baru tu... kena selalu praktikkan baru lelama cekap....

norhidana miswan said...

ok lah tu kak, ada yg boleh ganti2... tak la pnt sgt

Fai CeritaCinta said...

hehe.. fai pun kalau jalan sempit memang failed..

Cho Zila said...

comelnyer driverni.. memang bestler kan kalau dapat rehat .,.. tapi driver baruni kena pantau gak ler...

ALoNa CintamaniszLite said...

dasat kakak ni...tau mama dia nak snap gambo...leh jgk nak lentok2 ye..hihi..

Lama2 tu pro ler tu. Mama dia leh lena sementara nak sampai mana2 destinasi..

Dee said...

wah..lepas ni bolehlah gilir2 drive kty..

Zura@Iwan said...

ok la kak..
kakak dah bleh jd driver tu..