Feb 10, 2014

Sama


Sama tinggi dah dengan mama.

Pejam celik hari ni dah start keroje.
Minggu Baru ,azam baru

Start Minggu ni , Firdaus akan mula tuisyen setiap malam
Akan menjadikan aku lebih sibuk.
Lagi minggu ni Along , kerja shift petang, jd jemput Fir sekolah agama dan hantar ke Tuisyen menjadi tanggungjawab aku.

Adik tak dpt nak tolong mama, dia tiap malam busy ngn kerja partime jual burger cari duit poket.
posted from Bloggeroid

7 comments:

Amanda Suria said...

ye la..sama...orang ckp anak lelaki biasanya iras ibunya kan...dah besar2 anak kty kan..

Zura@Iwan said...

sibuk la k.ty nnti ye
tk per kn kak
demi anak2..

Daddy Ziyyad said...

lagi 2 tahun, lagi besar & tinggi dari mama dia :)

eMMe said...

slamat menjalankan tanggungjwab sebagai ibu yg sibuk siang malam.. kak ty, kite pun bz gak la...huhu.. siang keje, malam layan twin.. penat.. tapi sonok kan.. ade teman kat umah, dikala papa pergi keje outstation...

Lyn Yusoff said...

begitulah kerja mak2 kan..
ape nak buat.. dah tanggungjawab :)

wantie said...

Dah besar. Wow..ada part time lagi tu

lieyalatif said...

ye la kak...tgi betul fir kan...mmg sok nanti makin tinggi laa hah...cantas akak ...tapi takpe kak, lelaki smart tinggi2...baru hensem bergaye...ecewah!

in sha Allah moga segala urusan akak dipermudahkan...