Feb 11, 2014

KFC GOLDEN WRAP CHICKEN



Baru dapat merasa hari ni.
Tahun lepas ada lah merasa 2x kalau x silap.

Sekali tu aku makan kat kfc sg chua , masa tu aku rasa..ya allah sedapnya..sbb terasa rempah dan yg penting pedas .

Utk kali ni aku cuba di kfc yg sama
Bagi pendapat aku
-ayam macam besar..sebab aku rasa kenyang sangat.
-di dtgkan dgn satu set air berkabonat.ini yg lemah.sbb aku sdg cuba utk tidak minum air bergasss. Jadi order gak air mineral.
-harga kalau x silap satu set ngn air gas tu rm13 brp sen ntah.
- yeah aku berjaya tak usik air gas tu.bawa balik umah mak.
-akhir kata dari aku..kalau ada sesiapa yg rasa nak belanja aku.. kfc golden wrap chicken ni mmg sgt dialu2kan.
Sbb aku tgh berdiet x makan nasi.
Aku lor ni jadi pemaging dan pendaun je.

Wish me luck.

posted from Bloggeroid

7 comments:

Lyn Yusoff said...

sedap sgt ker kak ty?
lyn tak pernah try lagi...
jom2!!

mama tisya said...

tk try lg..tp ada bc rmi ckp sedap

Zura@Iwan said...

ala..
sy je blm rasa lg ni
ritu pegi KFC nk try
tp tggu lmbt..cancel..haha

Queen said...

nampak sedap.. tapi tgk portion.. alahai.. kami perlukan 3 set utk rasa kenyang sikit.. hahah

kami adalah nasik lover.. no nasik tak kenyang.. pun sedang cuba utk ubah gaya hidup.. makan roti pulak. =P

wantie said...

rasa mcm nak start balik diet la pulak...

hiks..pendaun.

Kesuma Angsana said...

x cuba lagi tapi nengok iklan2 kat tv mcm best aje ni !

:: Cik Viva :: said...

Serious..golden wrap kfc ni mmg sedap..wpun sos kurang tapi ayam masak elok..tp tulah kena tggu bpe mnit jgak..