Feb 20, 2014

Kakak dan Syasya Solero

Lama dah kami jumpa Syasya ni atas urusan bisnes.
Baik budaknya sopan santun, cakap lemah lembut..sawadikap.. dia campuran kedah thai.
Masa kitaorang jumpa dia, dia baru balik dari ziarah ibunya di Kedah , sbb ibu dia sakit masa tu..tapi allah itu lebih menyayangi ibunya..ibunya telah meninggal dunia masa raya cina kalau tak silap. Al fatihah , semoga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.

Setiap apa yg terjadi pasti allah dah tentukan yang terbaik utk kita, macam tu jugak dgn kes syasya pasal video macam cantek jer , macam lawa je , syasya suka mata syasya..sejak video tu keluar buat dia jadi popular dah rezeki melimpah ruah alhamdulillah. Semoga yg terbaik utk beliau.
Bak kata pepatah " Tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu kan !"


Budak budak perempuan kalau dah berjumpa apa lagi selfie jer lah.




kenapalah kakak tu ..mesti tgh dok fikir 
siapa cantik dia ke syasya ler tu
sapa cantik tak penting 
biar tak cantik tapi ada budi bahasa.
budi bahasa budaya kita.
posted from Bloggeroid

13 comments:

eMMe said...

kak ty, tu kedai sape?kakak da de bisnes sendiri ke? comel kan syasya tu.. Takziah buat Syasya.. AlFatihah...

lieyalatif said...

betul tu kak...rezeki org kite tak tau kan....pasal die ni pun same...video tu jadi viral tapi akhirnye die dimurahkan rezeki....dah glamer hah ...retis dah skrang...

lieya suke tgk anak kakty skrang...manis cantik dan stylo walaupun berhijab...

Kesuma Angsana said...

hehehe sama2 cantiklah !

Rasp said...

betul ckp u sis...
kecantikan dalaman yg penting...

Dee said...

dee pun suka tgk mata syasya tu cantik..

wantie said...

sama cantik la si kakak ngan sysya tu..

T suka syasya... ayu dan manis je tengok. Tapi apa kurangnya si kakak tu kan.. comel tul anak dara kty.

agak agak si Aleesya nanti shomel cam kakak tak?

Zura@Iwan said...

oo..ni syasya yg buat video tu ye?
cantik orgnya..
alhamdulillah rezeki dia kan

Zie Madini said...

Hehehe...kannn. terus popular dia gara2 video keek dia tu. Hihi. Btw, both of them lawa! ;)

Zie Madini said...

Both lawa! Hehe

norhidana miswan said...

betul tuh kak... tuah kite Allah je yg tau kan...

NzA said...

memang comel syasya tu..kakak pn comel jugak....
Tu kedai atty ke? masa kakak belajar sapa uruskan....aduyai sibuk pulak nza tnya......

nurul said...

cantiknya kamu berdua.. ade kedai ke? cam comel je hehhe :)

wahida said...

dua2 pun comel!! serius!!