Jan 27, 2014

Bayou Resort

11 January yang lalu kami ke Melaka lagi
sambil bercuti yang sebenarnya kami menghadiri majlis perkhawinan sepupu aku si Manis 18"

Jadi alang kepalang dah ke Melaka .
kami pun sewa ler Bayou Resort ..kali ke 2 kami ke sini
dulu pergi ngn adik kali ni aku anak banak dan mak je ..
kami sewa studio apartment je ada 2 katil je ..tapi luas..cukuplah kami ber4 org sahaja
Yang lain tido je atas toto..penjimatan 





seronok betul diaorg nie..

malam kitaorg pergi rumah pengantin 
sebab malam sabtu pengantin Nikah 

gambar pengantin nikah tade..kitaorg je..jadi ler kan .

malam terakhir di melaka 
kami g jalan2 naik Cruise , naik taming sari 
firdaus terkilan tak dpt masuk kapal besar ..
nextime pulak lah ye


di majlis persandingan esoknya ..
gambar kitaorg je jugak..
pengantin takde..hahhaa.
yang benornya kali ni malas nak snap gambar..
itu geng Attyfir Closet bersama Mak ucu aku ..kiranya nenek ucu pada kakak
sebaya kakak ngn nek ucu nya

Majlis Bertandang seminggu kemudian 
di Puncak Alam Selangor

hah..ni je gmbr ngn pengantin..kira oklah kan
dari takde langsung .

kakak..setia menunggu..


besh + puashati 
sebab dapat makan kambing bakar 
walaupun terpaksa beratur lama .


10 comment:

lieyalatif said...

akak dah sampai bayou yeak...lieya yg org melaka pun tak sampai2 lagi kak...ramai cakap best...nanti laa one fine day leh pergi plak bawak budak2....

akak mcm lieya laa, kalo pergi bawak toto..senang2...anak2 leh golek tdo bawah...heheheheeh

kakty, anak dare kakty makin cantik, manis sejak bertudung nieh...suke tgk die...

CikLily Putih said...

cantik tempat nie...

Dee said...

Seronoknya..gi kenduri sambil2 tu dpt makan angin..

Amanda Suria said...

ok la tu kak cantik hotelnya...paling best plak siap makan kambing bakar..terus buat along lapar ni ha...

norhidana miswan said...

cantik tempat nyer kak... pastu dana suke betul tgk akak pakai shawl cantik je... pandai akak belit... kalu dana mmg fail betul bab nk membelit2 nih....

Zura@Iwan said...

save2...amik satu bilik je
leh bentang toto tido bawah ye..hehe

nk gi melaka gk..
tp tk taw la bila lg ni

pengantin mmg manis ha..

wantie said...

bestnya dapat makan kambing bakar. ish, naper la tekak ni asyik nak makan yg grill grill aje 2-3 hari ni.

cantik pengantin tu. kaler merah hitam owow daring you.

NzA said...

tengok kambing bakar tu yg xmenahan...

Nurhayati said...

bestnya bestnya bestnya
bole jalan2 skali
nak bercuti jugakkkkkkkkk

ALoNa CintamaniszLite said...

Tu laa best kalo makan angin kat malaysia ni. Tak kisah pun sumbat ramai2 dlm sebuah bilik hotel.
Hari tu pi hatyai...dorang tak kasi kongsi2 katil...wlpn kitorang 5 beranak muat jer utk satu king size + 1 extra bed yg mmg ada katil sekali..bkn tilam semata2.
Kena laa tambah lagi extra bed 2 bijik lgi masa check in tu...mm, nyampah tul!!!

Cantek kakak pakai dress ijau. Mesti atty dulu masa remaja pun cun mcm tu..putih gebus...kan