Dec 2, 2013

Hujan Banjir

Sekarang musim hujan kan 
Asal petang je hujan 
kadang hujan lebat sangat , jadik aku stay kat ofis 
tunggu hujan berenti

Bila hujan agak reda aku pun terus gerak balik 
masuk je kawasan Bangi,hujan masih lagi lebat 
Dalam hati , macamana lah aku nak balik umah ni 

sampai kawasan rumah ,air dah naik setakat buku lali
aku terus duduk dalam kereta, tunggu hujan reda skit 
sambil tunggu nak hilangkan boring aku main POU kat hp aku 
dulukan aku tak suka tau main game ,tapi sejak Fir donlod POU kat hp aku 
aku kena tolong jaga POU..aku pulak ler yg ketagih nak main ..


Tak sabar aku nak tunggu 
hujan reda, perut lapar bangat ,dalam kepala terfikir dah ni 
dapat makan sedap nie 
terus aku redah je hujan 
tapi malang , nya air penuh kat jalan , abis kasut aku .
kasut kesayangan aku .. dah rosak , usianya pun dah masuk 6 bulan ,
hari hari pulak kena hujan ,kesian kasut aku



kasut yang aku beli  di Butik Zalora Online Malaysia ,aku serasi sangat dengan Zalora 

Nampaknya aku kena ushar lagi kasut kat Butik Zalora Online Malaysia


Macam ada yang berkenan jer dah..macam suka jer ..
tak sabar nak soping kasut , jubah

jom semua
soping di
Zalora Online Shopping 

.







8 comments:

Lyn Yusoff said...

yelah musim hujan sekrg ni..
hari ni hujan tak henti2 pun...

NzA said...

Kt sini pn hujan xberhenti2 sejak smlm. Byk tmpt di johor mula dinaiki air.

NM03 said...

cuaca skang buat saya betambah lagi rasa nak mkn... hahaha

norhidana miswan said...

dh mula banjir yek kak... yelah dh ujan je tak benti2.... comei kasut akak tuh

Rasp said...

i part kasut dgn baju agak takut nak shop online ni...
takut salah size and tak sedap pakai....

Zura@Iwan said...

musim tk menentu skrg..
area Pahang dh banjir kan kak ty..

Daddy Ziyyad said...

Jadinya musim hujan ni, mahsyuk la Zalora...wakakakakaka..

wantie said...

cuaca sekarang ni tak menentu. pagi tu panas berbahang. dah petang hujan lebat mencurah curah la pulak