Nov 25, 2013

Wedding Blogger

Tarikh : 16 November 2013
Tempat : Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7 Shah Alam

Memula rasa mcm ragu-ragu je nak sampai.
sampai ke kita ni kakak.. ?
kakak sebagai peneman setia mamanya ,
Tapi berkat Menggunakan waze kami sampai dengan tidak sesat ke mana-mana pun

Walaupun dengan hujan lebat , kami selamat tiba ke Majlis perkhawinan ayu dan pasangan
Sampai terus daftar ,.. no meja kami no 55..no feveret aku..kenapa? No yg berkaitan dengan hidup aku ..semestinya lah..ini kalo org dekat2 tak ingat no 55 ni sentap 55 kali ,55 saat, 55minit, 55 tahun tak..hihihi takut ntah ada lagi ke tidak :) Memula sampai meja ..terpandang sesorg..eh mcm kenal .ate rabun..eh mcm kenal..lor rupanya lyn..sonok sgt.sbb kenal ..jdk tak malu .Tak lama lepas tu mya lak datang..yeah ..kira sesuai sgt..borak borak sementara tunggu pengantin , dihidangkan kitaorg dengan muzik gamelan .

dewan yang luas ,dan deco yang indah.

Bila pergi perkhawinan blogger ni ... yg seronok sebab dapat jumpa blogger2
ramai gak blogger yang aku jumpa..
benornya aku agak lama dah tak join event Nuffnang, gathering blogger atau sewaktu dengannya
di awal kemunculan sebagai blogger dulu aku rajin,
Bila usia semakin veteren , kita kasi can pelapis-pelapis
yang benornya semenjak si kakak continue study, aku mmg jarang dah jumpa blogger atau pergi event,
co pilot nan hado.jadi malas nak bergerak sorang, along bz sokmo ,kerja,kerja kerja,kalau cuti pun ,itu masa quality time hanya kami berdua, bulan madu di awan biru ..

jom layan gambar2 di majlis Ayu.

yg depan tu anak -anak buah ayu
ensem ngn cantik

 ayu dan syahrul

kty pun tak lama..lepas pengantin berarak, kitaorg pun makan , lauk pauk yg sedap,
ada eskeerem, tak malu minta eskerem banyak2..


kty pun jumpa pengantin bersalaman..tak boleh lelama, sbb ada hal lain

Terimakasih ayu sebab ingat nak jemput
Terimakasih semua blogger yg sudi bergambar dan bersalaman, walupun tak dpt bergambar .
andai berjumpa kita di mana2 sila tegur kty ye .

 walaupun malu nak bergambar
tapi bukan senang kita nak jumpa
jadi jgn lepaskan peluang
duduk dari kiri, anak buah lyn, lyn dan mya
yg belakang yg berdiri tu ,sendiri faham ler.
kitaorg meja no 55

nasib terjumpa Malina ni tau.. lama giler tak jumpa ko.
blog pun tak hapdet.. dan sicantik manis yan@Diana K. dan Amat yang comel
dapat jumpa Daela gak.. Kojah
tapi tak dpt nak bergambar bersama..huhuhu..rugis 

Untuk pengantin Ayu dan Syahrul  :-

Selamat menempuh hidup baru
Semoga menjadi keluarga yang saqinah, mawaddah dan warrohmah
Mendapatkan keturunan yang soleh dan solehah

 Diberikan rejeki yang berkah
semoga kalian bahagia hingga ke Jannah
Senantiasa dalam lindungan dan kasih sayang Allah SWT.Amen.


.

10 comments:

Lyn Yusoff said...

berjumpa kita lagi erk kak ty..
punyalah lama tak jumpa kan..
hehehe..

lyn tunggu sampai majlis habis. klu tak mmg tak dpt nak bergambar dgn pengantin & aiman.. hehehe

Amanda Suria said...

Seronoknya ayu dh kahwin dh...

Kesuma Angsana said...

amboi kemain lagi tu.. cantik2 !

wantie said...

wow..bestnyer. ramai tul blogger yg dpt kty jumpa.

tahniah utk pengantin.

lieyalatif said...

meriah majlis kakty....pengantin pun sgt2 cantik...naik seri pengantin hah...

skrang musim kenduri kendare kan kak...tapi lieya takde plak jemputan nieh....mengidam nasi minyak kenduri ni hahahaahah

Mya said...

gambar dengan aiman takde kah?
tetiba tanya gambar aiman haha.

attyfir said...

@Mya

hahaha, kakak ada gambar ngn aiman
, malas kty nak letak, ku kejelesan

Rasp said...

i tak dpt hadir sbb sapphire pun konvo petang tu gak...
kalo dak leh kita laga2 pipi kan...
lepas2kan rindu...
sib baik ada gambar ni leh tgk ayu jadik pengantin :)

Wak Gelas said...

wahh sonoknyer kawen kanns.,ehHHEe

Rinna said...

Menyerlah betul baju pengantin.. Selamat pengantin baru..moga kekal bahagia hingga akhir hayat.. aminnn