Nov 6, 2013

Pengat Labu



Dah lama aku tak makan pengat labu, kali terakhir makan, aku ingat lagi,terus kepala aku pening ,pusing ,toingtoing,2hari 2mlm,

Terus trauma nak makan labu..
Hari ni kita test.. okeh tak.!
Kalo pening ... jgnlah gatal gatal.nak makan labu.

satu mangkuk labu hanya rm1 dulu kini selamanya tak tau lagi


.

posted from Bloggeroid

7 comments:

NzA said...

Nmpk mengancam la atty. Trliur pulak. Ok tak atty mkn?

JunAina said...

Ahad lepas makan jugak pengat labu kat majlis kahwin abang sebelah perempuan...nikmat.

mamyharraz said...

sedap ni kty
murahnya harga pengat ni.

FnF Centre said...

http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ermm sefap..saya last maksn time kenduri umah msk hr tu...

Alona Inaldafoto said...

mmg sedap dan lebih sedap kalo ada bijik sagu kecik2 tu, hehe..

wantie said...

kat umah ada sebiji labu. comey je. dok ingat nak wat bengkang ke. nak wat puding ke pengat ke.

tapi ujung minggu ni nak balik kampung. labu pun besar gak tu. rasa mcm nak bawak balik kampung. Bapa mertua suka nau makan pengat labu. org kedah panggil Serawa Labu.