Oct 1, 2013

Burger Bakar Abg Burn

Aku bukan lah pertama kali baru nak terai 
Sebelum ni pernah dah makan , 
Tapi dulu aku makan dekat Food Court Sg Ramal 

Kali ni kitaorang terai pulak makan kat Teras Jernang Branch
Kami sampai lepas Maghrib 
masa tu org belum ramai lagi ..ada ler dua tiga orang yang menapau ..
Konsep nya self Service ..

Maknanya masa kita sampai 
kita pergi kaunter order apa kita nak makan , lepas tu 
bayar , cari tempat duduk ,nanti dia hantar ler apa kita order .

tapi sebab aku pergi malam kan.
snap gambar pun dari hp cikai .

layan je lah eh .
bagi aku boleh lah .nak kata sedap sangat tu ,rasanya biasa je kot 
cuma kenyang lah kan ..dah burgernya besar dabak..kalau tak kenyang mmg mcm ko bela hantu 
raya apa ..makan burger besar tak kenyang-kenyang..

Firdaus yang kuat makan tu pun boleh surrender kekenyangan puas ati ..
kiranya kami sangat puas hati lah ..
dan yang paling besh ,sambil makan Burger Abang Burn ,sambil dengar Kuliah Maghrib dari Masjid berdekatan ,, makan burger sambil dpt ilmu.



 Menu yang sempat di snap



 Firdaus yg kepenatan balik dari Kem Pengakap


Meat Ball Harga kalau tak silap rm9.90 
rasa mcm dalam 10 biji .

Rasanya nama burger ni Burger Supremo ,Harga RM10.50
Nampak kecik ,tp kalau tgk depan..besar tinggi 


Baru muka happy

 Hah sampai patah sudu

Apapun alhamdulillah.. 
siap cakap tu , sebab kekenyangan sgt , tahun depan je lah pulak kita makan Burger Bakar ni 
alor tahun depan pun lagi berapa bulan je kan .

Tak puas ati picture malap kat atas 
cuba tgk gambar yang kty ambil dari fb Burger Bakar Abang Burn


Bila tengok balik gambar ni 
mcm tak sempat je tunggu tahun depan ...
sapa nak belanja..kty ????

.

9 comments:

Cik Puan Rara said...

cheezy wedges dye mmg terbaek kan~

lieyalatif said...

lieya penah try sekali jek kat sg ramal tu la kak...alamak tak kene laa ngan tekak lieya...keras betul pattynyer.....

suke tgk muke firdaus bertukar dari letih ke hepi tu heheeheheh

NzA said...

emmmmm...nmpk sedap tu atty....bila atty nk blanja nza pulak???

Lyn Yusoff said...

lyn tak pernah try pun lagi kak..
jommmmmmm

JunAina said...

Dulu pernah gi makan satay kat Willy ternampak juga le Buger Bakar Abg Burn kat Ramal Junction tu tp sebab nak makan satay hasrat tu tangguh dulu tp akhirnya sampai skrg tak pergi pun.

ct7775 said...

besar n kenyangg
bagi nora meatball tu je yg sedap

wantie said...

encik bakar jual burger bakar. wah namapun bakar kan. haruslah kan..kan..kan... ngeee...

amboi kty dah tak sabar nak tunggu taun depan. tak pe taun depan T dah habis kot tempoh diet. boleh lah eden menorai.

Mummydearie said...

Belum pernah cuba lagi burger ni memandangkan anak-anak tak suka burger. Memang kalau tengok gambar nampak macam sedap aje.

ietams said...

dapnyeee!