Sep 25, 2013

Ww : Memang Sedap

Pertama kali makan, pendapat aku sgt sedap dan aku sangat suka, lepas ni boleh terai mentarang. Jakun!




posted from Bloggeroid

14 comments:

lieyalatif said...

pepahat ye kak?..lieya pun mase first time rase dah suke...liat2 kenyal2 gitu...mkn kat bagan lalang buat masak berlada bertelor...mmg sedap sgt....

Lyn Yusoff said...

siput buluh kan nama dia??
lyn tak leh mkn byk.. rasa muak

norhidana miswan said...

yg akak mkn tuh pepahat kan... pepahat sedap tp mentarang lg sedap kak... sbb isinyer beso n padat

wahida said...

eh, kenapa saya tengok ni mcm pepahat je?

TiranaAduka said...

salam
Lazatnya.
Terima kasih sudi mendoakan bonda ta. Amin amin amin

attyfir said...

@ UOLS namanya pepahat ..lepas dah terai pepahat ni .. boleh le kty terai mentarang pulok..

Kesuma Angsana said...

kena cara memasaknyer mmg sedap !

NzA said...

Ya Allah, dh 2 minggu nza cuba nk jengah blog ati ttp xdpt..mcm kena block pulak...xtau apa masalahnya.....hr ni baru boleh tembus....rindu nk baca n3 atie...
Nza pn xpernah lg makan pepahat ni...tgk pic ni tiba2 tringin..kt mana nk cari nie...

Amanda Suria said...

pepahat ngan mentarang mmg favvy SA kty...pantang tgok ni...sedap..

Daddy Ziyyad said...

Pepahat saya dah makan..OK la..tekak boleh terima...Tapi mentarang...eerkkkkk...;P

JunAina said...

Mentarang dah biasa makan tapi pepahat belom lagi.

MaMa Rey said...

belum pernah makan lagi ni..sedap ke..

wantie said...

tak pernah rasa lagi...nak dapat kat na ek?

ALoNa CintamaniszLite said...

tak reti nak siang..nk keluarkan mende yg katanya beracun tu. Kalo tak keluarkan mende tu...leh sakit perut kalo kita masak dan makan..