Sep 9, 2013

Raudah di hatiku

Alhamdulillah bersamaan Jumaat 6 sept dan Sabtu 7 sept 
aku dapat menghadirkan diri untuk mengimarahkan Masjid Al Hasanah di Bandar Baru Bangi
Berbagai acara diadakan ..antaranya Tanyalah Ustaz ,Tanyalah Ustazah ada yg dirakam secara langsung dan dibuat secara rakaman .


Tutorial Berhijab bersama Diana Amir Dan Heliza Helmi
Dua-dua pun cantik dan kelakar pulak tu 


forum bersama Ustazah Asni dan Farah Adibah 




Rakaman Tanyalah Ustazah Bersama Ustazah NorBayah



Upin Ipin pun ada


permainan ,sukaneka ,mari bercerita , pun ada  

 Budak yang rajin temankan mama

Alhamdulillah bersyukur dapat menghadirkan diri dimajlis ilmu begini 
malamnya pula diada kan Acara Pray4Gaza di Stadium Sek 15 
tapi aku takdpt menghadirkan diri kerana ada majlis rumah terbuka sahabat.





posted from Bloggeroid

9 comments:

NM03 said...

bestnyer kak

Fiza Rahman said...

Alahaiiii...bestnya. rugi tak gi. Balik umah mertua...huhuhu...

wahida said...

bestnya akak dapat jumpa diana amir...saya sgt adore diana...

YUS said...

Untungnya dapat join! teringin nk tgok heliza ngan diana amir tu! <3

Lyn Yusoff said...

bestnya kak..
klu lyn free sure lyn terjah gak

lieyalatif said...

ehh best la kak...majlis ilmu yg mcm2 ade aktivitinyer....aktiviti tuk kite, utk anak2 pun ade...mmg seronok la kalo dpt join....

bestnye kak dpt jumpe ikon hijab diana amir ngan heliza tu...dahle cantik gile dieorg nieh.....admire style bertudung dieorg....

norhidana miswan said...

mcm2 aktiviti ada yek kak... tang pakai selendang tuh msti paling ramai org tgk... bkn yg mude2 je yg makcik2 pun msti ramai yg nk try pakai selendang or tudung gaya skrg nih... jnji sopan n menutup aurat...

wantie said...

bestnya kty. T ni dok tanam azam, bila Aleesya besar sikit, nak aje bawa dia sekali ke Masjid. Sekarang ni asal ada majlis ilmu, dengar kat dapur je lah...

tu pun sib baik le kan, sebab umah dekat dengan masjid.

Naiim je lah yang dapat join.

Kesuma Angsana said...

seronok nampaknyer tu.. cer check link profile, KA x leh nak terjah lah hehehe