Aug 26, 2013

Kari kepala ikan menu open house

Agaknya jarang kita tgk orang hidang kari kepala Ikan untuk menu open housekan!

Tapi kat umah mak aku ada, Sebenarnya mak teringin kari kepala ikan kt mamak, tapi kitaorang anak -anak dia tak suka mkn kepala ikan, lagi kalau gadang mcm dlm gambar tu..

Jadi time pakcikmakcik adik beradik mak datang beraya, time nie lah sesuai nk mkn kari kepala ikan nie, sebab ada ramai gengkan!



posted from Bloggeroid

8 comments:

PurPlè said...

Ni klu mkn, feeling fear factor ni...

norhidana miswan said...

perkkkkh besar gile kak.... nikmat nyer kalu dpt lyn kepala ikn... dana peminat setia... cume dana prefer kepala ikan mayong msk asam pedas... mmg heaven

Softtouch [Hanim] said...

mak kty boleh geng suami sy sbb suka mkn kari kepala ikan ni...sy pla xbrp gemar...

lieyalatif said...

pssttt kak ty, kalo lieya join mkn sekali mmg masing2 nangis kak ty, sbb lieya terra tau mkn kepala ikan...tang mate tu selalu lieya rebut dulu ekekeekeke

eMMe said...

LEH GENG DGN MAK KAK ATTY...Nom..nom..nom... hehehe...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Hamboi..bestnyer kalo dapat makan kari kepala ikan tu..mesti sedapbtak hingat ni..kalo saya makan kuahnyer jer...ikan tak berapa...tambak kalo ader roti gardenia cicah..kari sedapnyer ai...

wantie said...

T memang suka kari kepala ikan . sedap..

kalau dah tinggal kuah pun, t akan buat tempek tuk cicah ngan kuah kari tu.

ALoNa CintamaniszLite said...

Dulu sy tak pandai nak makan kepala ikan ni mcm mana..
tp masa kwn2 ofis belanja makan sbb sy dh nk berenti keje 1997 dulu...tgk cara dorang makan tu mcm sedapppp aje. Tgk dorang kokak kepala ikan tu..uii..baru nampak isi2 ikan tu dok celah mana, hehe...

Maklum laa..dulu2 ngan gaji tak seberapa jarang sesangat beli ikan besar2 ni, hoho..