Aug 23, 2013

Hariraya menemukan kita


selalunya pun time raya lah kita dapat jumpa sanak sedara ..
sahabat handai yang jauh di mata dekat di hati kan ..

begitu jugalah dengan aku ..
time raya baru kami dapat berjumpa
padahal kami nie bukan jauh pun , dekat ..tapi masing-masing ada urusan memasing .

lagipun kalau ada rezeki tak ke mana ..
minggu lepas akhirnya dapat juga jumpa wawa , my bff sejak dari kami berumur 12 tahun hingga kini
alhamdulillah..

Itupun kami berjumpa di TBS jer,.sebab wawa nak balik JB jumpa family dia ..jadi kami jumpa di sana ..

Harap lepas nie , kita dapat jumpa lagi..tapi nanti wawa 3 bulan tak balik Malaysia kerana tugasnya ..

apapun jangan lupa tau whatsapp aku gambar2 kat sana selalu ya..supaya hilang rasa rindu aku ..
jangan lupa mendoakan aku supaya dapat ke sana lagi ..supaya satu hari nanti kita dapat sama2 ke sana.amen.

 kakak ada haritu ..jdk dpt teman jumpa umi wawanya

 atty & wawa
alhamdulillah kita kawan sampai dah tua ye wa..
sonyum wa..kalau baca nie 

juadaha berbuka puasa haritu ..yong tau fu..sedap sgt.

ingat oneday nak lah ikut wawa balik JB..leh spent kan masa lama2..borak sakan .

takecare wa..  

dan baru-baru ni pun 
aku dapat jumpa kak ida , antara sahabat yg rapat juga dengan aku 


Terimakasih kak ida sudi jemput dtg openhouse kat rumah
maaf sebab datang hujung2..

nextime kita lepak lama-lama lagi ..


7 comments:

Lyn Yusoff said...

Syoknya dpt jumpa kwan lama
kira jejak kasih kan ni..
lyn ni duk cari kwn lama smpi skrg tak jumpa2.. huhuhu

eMMe said...

Kak Atty, Me pun tringin nak jumpe kenkawan lama tau... ade yg dah lost contact... tapi tu la.. hope Allah pertemukan me dgn kawan2 Me... Amin....

Kesuma Angsana said...

meriah nyer..... kena check profile lah, x leh tgk ! hehehe

wantie said...

kty si wawa tu muda ke awet muda? nampak mcm sebaya anak kty je..

sekali tengok mcm ina naim pun ada. comel la dia..

norhidana miswan said...

seronok kalu dpt jmpa kwn2 lama kan kak time2 raya... suke tgk akak pakai shawl biru tu... cantik lah

zarena heeney said...

betul tu k.atty
klu dpt jumpa bff nie mmg seronok
sbb masa gembira dan sedih byk dgn dorang kan

ALoNa CintamaniszLite said...

laa..tak perasan blog atty dh apdet. tgk hari tu masih ucapan raya, hihi..