Aug 27, 2013

Durian Raya



Semalam firdaus bising -bising kat telinga mamanya,
Nak makan durian, mamanya bukan apa, kalau ada durian mama nya yg nanti over, makan sampai lupa diri ,

Jadinya lepas maghrib semalam kitaorang berdua keluar memborong durian, beli yg biasa, murah je rm10,3 bijik, tapi abg tu kasi extra lagi sebijik.

Alhamdulillah, cantik-cantik isi duriannya.



posted from Bloggeroid

11 comments:

lieyalatif said...

oo firdaus suke durian kak yeak....best la tu kak, ade regu nak makan....

tu le kak, syok plak musim raye kali ni sekali ngan musim durian, rambutan, cempedak....mase beraye kat kg mmg dpt dessert durian jek laaaa....

norhidana miswan said...

ni dh musim banyak durian kan kak... tgk sana sini dh ada durian yg rm10 3 biji or 4 biji... tak kisah la kecik2 pun... kadang yg murah tu lg sedap

norhidana miswan said...

ni dh musim banyak durian kan kak... tgk sana sini dh ada durian yg rm10 3 biji or 4 biji... tak kisah la kecik2 pun... kadang yg murah tu lg sedap

wantie said...

geng le kita Kty. kalau nampak durian memang terover excited

Rasp said...

kalo rumah kita dekat kan best sis...
sronok layan durian ni ramai2...
lagi feel gitu....

last wiken pun w'ouls makan durian...
kat majlis open house boss....
berbakul2 gak ler dia supply...
dpt gak ler w'ouls makan berulas-ulas....
sib baik tingat open house orang kan...
kalo dak mau habis sebakul utk w'ouls jer hahahahahaha...

wahida said...

huhu...ni yg nak marah ni...sbb terliur dah ni...ptg ni nak carik durian jugak la...

Cik Puan Rara said...

wow kucing tido tu.hehehe

Rinna said...

Skrg nie dah musim doyan.. sedapnyaa..

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com
* emmm besnye durian
kalu ida dpat durian pun lupa dunia huhuhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm...rugi sape tak suka makan durian...

YUS said...

Alaaa... kite x bleh tgok durian ni!!!! Nak kena cari ni.. huhu.. atty ni saje jerk kn!!! slurrppp..