Jul 28, 2013

Persiapan Berhari raya

Jalan Jem area Bangi,Kajang, semua pun sakan bersoping.
Semalam aku ngn along bz gak, buat persiapan raya, tapi lebih kepada persiapan membersihkan rumah.
Baju raya, beli Ala kadar je .
Persiapan raya utk anak2, yg lebih utama.
Pejam celik, harini dah 19 ramadhan. 11 hari je lg ramadhan akn meninggalkan kita.

8 comments:

PurPlè said...

Huhuu bila nak start kemas umah ni...

mamyharraz said...

betul tu kty..bersiap utk ank lebih penting..kita ni apa adanya je dah cukup.
bila keperluan ank lengkap terus rasa lega :)

Rasp said...

i lum spring clean lagi sis...
rasanya this wiken kot nak buat...
ader pun wiken ni jer lah kannn hehehehehehe....

zarena heeney said...

thn nie tak cat umah pun
thn lepas dah cat

emmmm sama la ngan ena lebih diutamakan pd anak2 jea

Dee said...

Kejap je kan kty..next week dah raya..

wantie said...

selain prepare tuk baju raya bagai. T dok wat spring cleaning. adei..penat penat

ct7775 said...

baru nak g komplek PKNS,,harap2 masih lah ada saki baki baju raya utk ku ..

ALoNa CintamaniszLite said...

Sy..baju ry ada..tp xsiap lg..huhu. hrp2 siap esok..sbb tukang jahit ckp esok siapnya..
Kueh ry.....semua oder..bkn tunjuk2..tp bgtau jer kt member nk biskut apa..dia buat..kita sediakn duitnya. Mmg xde ms tul nk layan biskut ry thn ni.
Rumah...mcm tu jgk. Lgsir xsempat nk tukar..tukar sarung kusyen jer..huhu