Mar 1, 2013

Golden Wrap Chicken

Asyik tengok iklan je kan, lepas tu tengok kt blog, katanya sedap, jadik hati tu kobar2 le nak nerai..

Jadik jom g kefci..
Order,katanya harus nunggu 10minit, wokeh no hal,

Masa berlalu, tiktoktiktok, after 20min, alhamdulillah ..dapat pun,kalau tak kempunan fir..syukur penantian berakhir..
Puas hati + sedap, bagi aku memang sedap..1st time puji, sbb mmg shedap, tp aku makan skit je, sbb share je ngn fir..

Note: sorry gambar x cantik, snap pakai hp cokia jer
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

17 comments:

4feet8 said...

tak pernah rasa lagi. rs mcm ayam panggang atau ada rasa tambahan lain..?

kakinakl.com said...

anak akak pun sibuk nak makan ayam bungkus ni..dah baik dah tunaikan hasrat hati Imran :)

zarena heeney said...

tak pernah rasa lg

k.atty jom join contest di blog ena

atty's said...

@4feet8
sedaplah mcm ayam panggang..perapan dia tu terasa.pedas2 skit..tu yg jdk sedap

Lyn Yusoff said...

tulah nampak sedap..
mesti kena try ni..

NM03 said...

saya tak torai lagi kak...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cam sedap ni...nak makan gak la tengahari ni...

Rasp said...

memang should try aaaaaa....
pegi kepci tapi tak try2...
sbb cam tak menarik perhatianku :)

wahida said...

kan? sedap kan kak...tapi ramai ckp x sedap...saya rasa sedap sgt dah tu...pedas2 dan berempah gitu... i like!!

Daddy Ziyyad said...

ni kali kedua saya baca dlm blog kata ia sedap, sebab review2 lain saya baca kata tak sedap...baiklah, kena try! hahaha

Ietams said...

wah...sedapnya..iklannya mmg menyelerakan orang kann...

Kesuma Angsana said...

Tak sempat nak cuba lagi lah !

wantie said...

kelmarin dulu makan golden chicken ayamas. tak sedap pong..

yang ni mesti sedap dari ayamas kan.

Orked said...

tak sempat lagi nak merasa ayam ni..sedap ke kak?

PurPlè said...

x tau pun wujud menu ni kt kfc... boleh lah try nanti...

Azueriena Norash said...

di sebabkan ramai yg ckp pedas...azue pun x berani nak nerai yg nie...azue kan x tahan pedas..huhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

ala atty ni sj jer tau promot mende ni...mcm kena pi beli dan rasa jgk, huhu..