Mar 6, 2013

Alhamdulillah

Secara kebetulan, pergi Alamanda cari barang, sambil tunggu along kuar duit kat mesin ATM, tertiba along kol

Yang, g lah naik atas, ada ct nurhaliza,

Aku memula x nak gie,sbb aku bukan fan ct pun, kira x kesahlah artis2 nie, tp along suh gak,jadi aku naik atas jap,

Owh betullah, mmg ada ct tgh promo produk baru Simplyct,
Ni je pun gambar yang sempat disnap.owh rupanya ct betul2 dah berhijab..ingat gossip je semata2
alhamdulillah..satu perubahan yang baik inshallah.dan tak dapat dinafikan sangat2 lawa,


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

.

20 comments:

Rasp said...

bertambah2 dia lawa bila dia pakai betul2 kan....

Zura@Iwan said...

cantik kan dia kty...

alhamdulillah dh pakai lawa..

Lyn Yusoff said...

untunglaaaa :)

Puan Mimi said...

mmg sangat2 manis kan kak atty.. nampak jauh lg muda dari umur sebenar.. tu la hikmah bertudung..

Nurhayati said...

alhamdulillah
moga berkekalan hendaknya
yg penting kita doakan yg terbaik utk semua org

~Z.U.R.A~ said...

pakai tudung betul2 tudung memang lawa kan ct ni.. berbanding dulu pakai tutup rambut tu... :D

NM02 said...

makin jelitas

Orked said...

comelnye kak siti...

ALoNa CintamaniszLite said...

sy suka ct...walaupun kekadang sy tak tau apa pesyen baju2 yg dia pakai...hehe.

Cho Zila said...

syukurkan.. itulah yang diharapkan ...

Rinna said...

Makin cantik bila dia dah berhijab penuh..

qarerah alooza said...

folo me back...ty!!!!!http://qarerahalooza.blogspot.com/

wantie said...

ramai ckp dia memang lawa dan gebusss. ish rugi tak dapat tengok sendiri

mamyharraz said...

bertambah manis tok ti ni haaa

sW33tdARLiNG said...

Dkt betul gambar tuu...

zarena heeney said...

makin cantik

atty's said...

@sW33tdARLiNG
itulah x sangka,lepas ct buat testimoni, dia dtg lak kt area kty berdiri.betul2 seblh lak.tp kena interview jdk tak pandang pun kat area kty berdiri.. :)

Amanda Suria said...

memang skrg dia makin lawa tp sedikit gemuk kan?

lieyalatif said...

Alamak untungla akak...dekat plak tu dgn kakty....

Makin cantik kan kak sejak ct dah betul2 berhijab nih....manis jekkk

Nora Karim said...

alhamdulillah... ha ah la... ingat gosip je... rupanya betul... syukur...