Mar 5, 2013

Alhamdulillah

Semalam satu hari kepala ngok ngek , pusing, biasalah sindrom pms..

Tapi banyak keje nak kena settlekan by this week sebelum aku bercuti lama..inshallah

Salah satu agenda pergi bank, bayar loan2 utk my bos, opis bagai, dan mcm biasa parking, ngn org ramai di awal bulan..

Berdoa semoga dipermudahkan dapat parking, puas dok baca dlm hati ya allah permudahkan lah urusan aku hari ni,

Round 2kali jugak, dan akhirnya dpt parking betul2 sebelah bank,
Terus amik no, dan bila tgk no,mak aii..lagi 150org,baru smpi turn aku, x pe ..sabar,

Sekali baru nak duduk dtg seorang hamba allah, dia kasi no dia, lagi 7org, tapi no selepas tu dipanggil, sorg pun x muncul, terus no aku, syukur alhamdulillah..sejak akhir2 ni aku dijumpakan dengan org yg baik2 yg sudi bantu aku,di kala aku dlm kesusahan, alhamdulillah

semoga allah murahkan rezeki pada insan2 yg telah menolong aku..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

16 comments:

dayana yana said...

kalu kita ikhlas tolong orang pasti
Allah ikhlas tolong kita.

Lyn Yusoff said...

alhamdulillah :)

Lina said...

fuhh klu tggu lg 150 org tu kematu punggung kak ty hehe

Amanda Suria said...

alhamdulillah...semoga semuanya berjalan dengan lancar..

wantie said...

alhamdulillah. moga allah permudahkan hidupnya sepertimana dia memudahkan hidup kty

Daddy Ziyyad said...

itu lah...rezeki Allah dtg tanpa di sangka sangka...Alhamdullilah...kena sentiasa bersyukur dan mengingatiNya

Rasp said...

syukur alhamdulillah...
rezki gak tu sis....

ishhhh dah tak lama lagi ye sis...
mesti dag dig dug hati u....
i plak yg rasa excited :)

❤Kamsiah❤ said...

niat yg baik,in shaa ALLAH dipermudahkan...
kita tolong org,satu masa datang pertolongan utk kita pulak

salam kenal dari akak..follow sini

wanie amerie said...

Salam kenal tuan rumah..

Alhamdulillah..ade org sudi tlg..hehe
follow sini, sudi2lah follow kita yer..tqvm

Kesuma Angsana said...

kira rezeki jugalah tu kak !

ALoNa CintamaniszLite said...

inilah yg dinamakan rezeki..
Alhamdulillah, dipermudahkan..

ct rahani said...

Alhamdulillah k.thy.. semoga segala urusan akak dipermudahkan.. amin.. :)

zarena heeney said...

klu kita ikhlas buat kerja pasti Allah akan tolong hambanya

lieyalatif said...

alhamdulillah...sonok plak lieya bace akak dipermudahkan segala urusan....Allah sayang akak tuuu....harap2 lieya pun dpt tempias murah rezeki akak heheeheh...amin....

lieyalatif said...

alhamdulillah...sonok plak lieya bace akak dipermudahkan segala urusan....Allah sayang akak tuuu....harap2 lieya pun dpt tempias murah rezeki akak heheeheh...amin....

Nora Karim said...

alhamdulillah... tersentuh baca entry ni.. Sesungguhnya Allah akan membantu hambaNya yang sentiasa meminta pertolongan dariNya...