Feb 6, 2013

Maggi Ketam

Maggi ketam yg berharga sekitar rm18 hengget 1 mangkuk..

Rasa..nya..sedap lg kalau kty masak maggi biasa tu je..

Tapi mak kata, pasal rezeki nie,lagi2 pasal makanan,jangan diungkit2 tak baik,berdosa..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

Rinna said...

Menarik sungguh tgk ketam tuh.. :)

mamyharraz said...

mahalnya kty..
tulah kan tp nak meyebut gak
sbb harga mahal..

sbb ada ketam tu kot sbb tu harga special..

Mrs Mikko said...

alaaa, nampak menggiurkan lak ketam tu...
sedap tak?

atty's said...

@mamyharraz
kty pun rasa cenggitu...ketam x de isi

atty's said...

@Mrs Mikko

tak sedap pung

lieyalatif said...

fuhh tercekik lieya bace harganye kak....kedai mee ketam kat shah alam tu pun rasenye harga lagi ok kot...

tapi tu laa betul jugak kate mak akak...insap kejap sebb lieya pun selalu merungut2...

wantie said...

tu dia aih. lapan belas hengget. masak kat umah lagi sodap. betul kata akak tu.

tapi kan, my hubby pun cakap jgn ungkit kalau org charge benda makan mahal.bayar aje. pas tu lenkali tak payah pi makan kat kat situ dah. habis citer..

rezeki badn kita le nak makan yg org charge mahal. hehehehe

Gina said...

Macam sedap aje nampaknya Kak Atty

Dee said...

kty..dee rasa maggi ketam tak sesuai..mee kari ketam barulah sedap..

danishahumaira said...

kat mana kak ty, sebab letak ketam terus mahal ek

Ietams said...

buleh tahan regenya kak ty..

Kesuma Angsana said...

he he he sodap tu kak