Feb 18, 2013

Dah tua2 continue belajar

Kejadian berlaku pada hari ahad di KPTM Bangi
semua nya terdiri dari warga tua..hahhahaa..

dah tua baru nak sambung belajar ye..
subjek ,..camne nak perkuatkan team dan nak menang..
  
 17.2.2013 Dato' Khaidir bg taklimat program ke Kedah. Pembentangan bajet oleh Timb Bendahari.
Inshallah kalau diizinkan tuhan , nak sgt join trip ni sbb nak tgk firdaus main ..
semoga semua yg diaturkan akan berjalan seperti yg dirancang ,ameen.

.

8 comments:

lieyalatif said...

ish ape la akak ni sebut tua2 hehehehe...bukan tua kak tapi veteren...haaa org veteren ni laa yg byk pengalaman ...jgn main2!! hahaahahaha

Zura Zue said...

xpe kty..jnji nk belajar...:D

Nurhayati said...

menimba ilmu tak mengira usia kak. chayok chayok

Dee said...

moga kty dpt joinlah ye..amin..

ALoNa CintamaniszLite said...

wah, fir nak lawan team mana sampai ke kedah tu, atty??
mesti teruja fir ni...

Kesuma Angsana said...

ilmu ni tak mengira usia hehehe

Rasp said...

learning is a living process sis...
takde had umur utk belajar nie sis, kannnnnnn....
i yg 'senja' pun masih byk lagi benda dok belajar sis...
insyaAllah, moga dpt u gi tengok nanti sis...

wantie said...

untung belajar di usia emas. boleh dapat diskaun. hehehehe...

bila jadi student banyak benefit yg kita dapat. kalau umur panjang tua nanti nak jugak sambung wat master.