Jan 28, 2013

Holiday with family

Hari ke 2, kty dan family berada di Pulau Langkawi.

Holiday kali ni masuk kali ke 3 menjejakkan kaki ke Pulau yg di kenali dengan cerita Mahsuri.

Kali nie tidak bercadang nak bersoping,santai2 je ditepian pantai..menikmati pemandangan ciptaan nya yg sungguh cantik.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comment:

mama tisya said...

best santai2 tepi pantai

ALoNa CintamaniszLite said...

Tu...bangunan ujung tu dh dibukak ke...masih takde apa2, Atty??
Sayang lah. Tempat dh menarik dh...tgk mcm nak buat restoran terapung tp disebabkan tak digunakan pun atau takde sape nk sewa ke....ada yg dh rosak sana sini dh...
skang tak tau lah...

Lina said...

seronoknya...sy pun suka pergi Langkawi, dah 3 kali pergi still tak puas lagi hehe

Rasp said...

bestnya berholiday...
have fun and take care tau sis...

wantie said...

wah best nye.. bersantai bersama famili.

lieyalatif said...

bestnye kak...release tensen betul ni kak...

kak nanti share no phone kete sewa kat sane ye...bulan 10 ni lieya lak ke sane ....

Queen said...

pemandangan yang menakjubkan..menenagkan =p

happy holiday kak ty

Amanda Suria said...

seronoknya...

Rinna said...

Bestnyaa jln2 dan sopping ke Langkawi.. :)