Nov 1, 2012

Tokayaki

Along pelik I suka makan tokayaki, hari2 asiklah Tokayaki..minggu lepas,asal ke Jusco atau skrg dah dipanggil AEON,mesti nak beli Tokayaki..

Dulu mulanya along pun tak reti nak makan,lor ni dia yang lebih

Tapi ini citer minggu lepas,minggu ni kty dah addicted big apple, acaner nak selim?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

26 comments:

Ietams said...

same la kak ty!
kite pun penggemar takoyaki.

cHeRyNa PiReS said...

Dia mmg akan ada masa bila kita suka mkn something dan xnk benda lain sgt. Tp bila muak...habis..muak terus ;-)

Lps ni apa pulak ;-)

mama tisya said...

lama tk mkn..yum2

mama tisya said...

lama tk mkn yum222

Lyn Yusoff said...

hahha..
takpe.. mkn selagi sihat kak..
tapi kena berpada2..

SURIA AMANDA said...

selagi boleh makan kita makan kty...hehehe....

mamyharraz said...

sedapnyaaaaa sy pun penggemar takoyaki nih...dan big apple jugak! mihmihmih..kedua2 ni lazat tak terkata.

Daddy Ziyyad said...

tokiyaki ni mmg sedap..kalau ke jusco pun, mesti wife saya beli..hehehehe

etiey.com said...

Lama nya tak makan...big apple pun lama juga tak makan. Adeshhh camne nak kurua

eMMe said...

akak ty tau tak , kat JJ Cheras selatan dah ade Jco, pergh!!! sedap... hehehe.. tapi saya mmg suke lagi big apple.. beli kat alamanda jerk...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i bari singgah n follow blog kiut ni.follow kita balik ye..tq;)

i tak reti makan takoyaki ni..;(

Qhaifa Nur said...

skrg tak susah nak cari...
mmg sedap pun tokayaki....

Nurhayati said...

tak pernah try.. rasa camne kakty?

Kesuma Angsana said...

ini tako2 tu kan

wantie said...

my SIL pun suka jugak benda alah tu.

saya ni boleh la. kalau ada makan klau tak de tak kisah .

Tidaklah samapi terigau igau. hehehe

lieyalatif said...

ish akak ni...lieya pun minat tau kak....tapi kan kak takoyaki kat sushi king ngan takoyaki kat JJ tu lain rasenye kan kak....kat JJ lagi besar laaaa...puas mkn!

fiza said...

Sedap.

Dee said...

aiseh kty..dee lak tak tertelan ngan tako tao tu..tp tgk ramai betul org yg suka..hehehe..

4feet8 said...

tokayaki tak pernah makan, tapi big apple tu suka tapau 12biji bawa balik rumah..hihi..

Rasp said...

yummy yummy...
sama lah dgn i...
ada 'stage'2 yg kemaruk makan itu ini....
sbb tu body ku nie pun 'chomei' hehehehehe

Azueriena Norash said...

wallaaa peberet azue nie kak...azue paling suker chicken n cheese....mkn plak panas2...perghhhhh....sedappp betull

dela said...

x pernah cuba lagi.. :(

ALoNa CintamaniszLite said...

apa kebenda tokayaki ni?? huhu...

jauh bebeno dari tokayaki leh addicted ngan big apple pulak?? huhu..

Sama ler atty...takleh nk kurus2 dh ni. lemak tepu dh bermaharajalawak kat dlm badan ni, hehe..

NzA said...

saya anak branak peminat takoyaki perisa udang.kalau ke giant confirm kena beli 6 set.......nyum..nyum..nyum.....

CuTeMiUt78 said...

apa tokayaki ni kty...?? serius tak tau.. camne rasanya

cheeze maz said...

salam ziarah,

mmg sdp takoyaki... tp skrg ni, smjang dh jd pengusaha & pengedar serbuk cheese CHEEZE MAZ. Family & kwn2 lbh kpd sos ni. Apa2 pun, jemput ke blog akak, mana tau berkenan nak cuba serbuk cheeze maz yg bila dicampur air panas menjadi sos yg sesedap cheeze wedge, kfc

cheezemaz.blogspot.com