Nov 13, 2012

Jalan-jalan cari makan

Nie semua menu yg di makan sepanjang bulan lepas dan awal bulan nie

Satay- masa ni akak balik sebelum raya haji,kitaorang makan kat anugerah,depan billion ,kat sek 8,suka satay ni,boleh tahan rasanya.

Laksa dan cendol-makan kat sek 4 tmbhn bangi,kedai tepi jalan,kat traffic light,kalo nak ke Econsave kat REko Sentral dr bangi,mesti boleh jumpa,gerai biasa kat bawah pokok,konsep kedai layan diri.Laksanya memang terbaik.

Nasi Beriani Anje - kedainya kat seksyen 15 B.B.Bangi,dekat ngn stadium yg ada roundabout,berdekatan ngn tol Bangi,puashati lah mkn,harga pun berbaloi.

Kenny rogers-kat MetroPoint kajang,masa celebrate besday mak.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

14 comments:

etiey.com said...

Haih cam gini mmg btambah sihat kak. Yg penting hati sennag dan bahagia kan hehe

Daddy Ziyyad said...

kedai cendol tu yg dekat dgn kilang Hitachi tu ke?

cHeRyNa PiReS said...

Nasi Beriyani Anje tu agak menjeleskan Sha Kty:)

Nora Karim said...

amboi...sedapnyan makan2.. ^_^

atty's said...

@Daddy Ziyyad

bukan doc..ni yg area nak pergi econsave tu..kat fasa 4 , ada masuk jln2 cari mkn aritu

Gina said...

Dah balik Malaysia ni kan, haruslah makan mcm-mcm, kan

Aleeya Atinza Saaid said...

laksa dan cendol itu adalah peberet...nyumsssss

Rasp said...

laksa ada paberet ku forever....
yummy yummy yummy....

wantie said...

Laksa? huh.. baru je hubby ckp suh masak. nanti senang nak buat sendiri. makan sampai lebam..

Aih.. nape la tak pernah ada perkataan jemu dalam diary hidup ni bila berkaitan dengan laksa ye..

Kesuma Angsana said...

wah meriah tu makanan2 nyer!

Rinna said...

Sedapnyaa tgk makanan tuh semua.. mmg feveret laa semua tuh.. :)

Sidratul Muntaha said...

mmg betul jjcm la kaka atty ni
hihiih

aliaaroslan said...

yummeh!

ALoNa CintamaniszLite said...

sate?? adoi...lama tak makan sate..kena gi beli ler wlpn tak sama mcm satay kat kajang nu..