Nov 11, 2012

Dapat teddy for wedding gift

Cuti sekolah sudah bermula,makanya banyak jemputan kenduri kawin,
hari ni ada 2 jemputan,satu di Bangi,kiranya jiran,dan satu lagi jemputan dari family mertua my cousin, Lea..oh ye tahniah lea,baru dapat baby girl yg comel mcm mamanya,comey mcm maklong..eh..eh nak gak.!
Dapat lawat lea jap je semalam,rupanya waktu melawat kt spital putrajaya kalo ahad bukan mcm yg sebelum ni,sebab aku rasa dulu kalo ahad waktu melawat 12.30pm sampai 7 kan.,rupanya skrg mcm hari biasa je rupanya.

Ok ,balik pasal kenduri,suka kenduri yg kat umah mil lea,food,kuihmuih adalah sangat sedap, dan paling best goodies bag dapat jem,cookies dan utk budak2 dapat teddy bear.

Sebenarnya kan...kita kan, kitakan nak gak teddy bear tu ,comel sangat

----------
Sent from my Nokia phone

9 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Waaaa.sukanya kak! Rasa macam nak pergi kenduri nieh juga. Org tua pon suka teddy bear juga. Hehe.

mamyharraz said...

tahniah utk lea yg dpt baby girl.

jarang kenduri dpt gift comel camni kan kty..alahai ni bukan budak2 je teruja..kita yg dewasa ni pun tumpang seronok dapat benda kiut camtu :)

wantie said...

amboi kak.. tk nak lepaskan yer. nak jugak teddy bear. sabor je la kak ni

etiey.com said...

Alahai comelnya!

Zura@Iwan said...

sy pn br ni g knuri kawin..miggu dpn pn ada lg knuri...

wahh knuri dpt teddy bear cute..x penah dpt lg cm ni..

Daddy Ziyyad said...

wauu..gift dapat teddy bear! ;)

ct rahani said...

a ah la kak.. cantik teddy bear tuh.. nak jugak!! hehe..

TiranaAduka said...

nice.

Nora Karim said...

eh menariknya dapat bear... mesti budak2 suka sesangat...