Oct 3, 2012

Sesat ke office

 Gambar di atas memang salah satu laluan ke my ofis

Kadang nak ke tempat kerja pun leh tersesat,mana taknya ,tak pernah ikut laluan yg sama.
ini bukan baru ni tersesat..dah banyak kali ..masa memula dulu..gabra..ye lah ..tak familiar ngn jalan itu
sekarang otai..dah ..takde hal..

Kalau jalan jem,lagilah aku suka lalu shortcut,
 asik  sangat dgr radio,
Tergelak sorg2,senyum2,sambil dengar hotfm,baru tersedar,

Eh di mana aku ni?
Dah sampai kampung orang bunian ke?
Kelamkabut cari jalan pulang ..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

wantie said...

ha.. short cut sampai tersesat kak. sabo je lah..

lieyalatif said...

ish kak ty ni...seriau jek bace gi keje leh sesat2...kang punch kad merah kang tak cun dah heeheheheh....

lieya pun mcm kakty suke dgr hotfm....

Zura@Iwan said...

hahhaa...lawak tul akak..

bleh tsesat otw nk pegi keja....x perasan ke tu..

zh-ena said...

hehehehehe sama kes mcm ena
pergi mana2 confirm sesat punya

miss cloudy said...

first time nih baca org sesat nk g ofc... hehe... kat mana lah tu ofc ye

ALoNa CintamaniszLite said...

kg bunian?? adoii...bahaya..