Oct 4, 2012

i tekan no 2 utk Service


Seperti tajuk kat atas ,kty kasi no 2 utk service.
Sapa tau tmpt ni kat mana,mesti tau diaorg ada satu button utk kita tekankan, ada no 1-5 ,kty tekan no 2 ,sebabnya orang duk bertanya ,dan tgh nak tunggu no giliran,org kat kaunter dok besh mengunyah2 tak berenti,
Kty ni keje kilang kicap,tp kalo ada customer ke apa,i tak buat semua tu.
Sedang buat urusan batalkan Hakmilik ,sebab dah abis buat payment tapi bukan urusan peribadi , utk my office.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

.

5 comments:

wantie said...

kita nak teka. akak pergi JPJ kan..kan..

Zura@Iwan said...

biasa la kan kak....spatutnya respect la customer...hehe

NM02 said...

tak kunyah nnt dia ngantok kot... hehehe

Kesuma Angsana said...

KA conpius nih!

ALoNa CintamaniszLite said...

Ni markah ke....atau no 1 tu yg terbaik??