Oct 9, 2012

Burger Double Down

Produk terbaru dari KFC.
Bawa firdaus pergi cuba,masa tu kitaorang baru je balik dari Billion,soping seluar track suit firdaus.

Kejadian hari ahad,hanya mama ngn firdaus jer berdua pergi soping,yg lelain semua taknak ikut.

Lepas tu firdaus lah cadangkan makan burger double down ni kt kfc, firdaus cakap sedap!

Mama tak rasa pun,sebab masa tu kenyang lagi.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

Dee said...

tgk mcm sedap je kty..dee tak cuba lagi..

Mama Tunggal said...

rasanya ok laa akak..isi ayam fully tambah dengan cisss..huhu

wantie said...

2-3 orang dopk cakap sedap. memang kena try la ni. ngeee

wahida said...

ramai ckp sedap...nnt nak try la ahad ni...

ALoNa CintamaniszLite said...

besar tak saiz burger ni, atty?? ada mcm saiz burger biasa...atau kecik dari tu??
bkn per...kfc ni selalunya takleh caya sgt ngn iklan dia. dlm iklan nmpk besar tp bila dh beli..baru tau saiz dia besar mana. dh ler kecik pastu mahai lak tu..hehe..

lieyalatif said...

ade kak ty tgk iklan die kat tv...tergode gak nak try....nanti nak pi try le kak...dah rase sendiri baru puas hati kan kak....

Azueriena Norash said...

sedappp...ler jugakk...dier semta2 ayam...xder roti....

Noli@Ibu Wafa said...

nk g try jugak ler..hehe..

Cik Puan Fara said...

kenyang ok makan double down ni..sebab mcm mkn isi ayam je..

btw atty, kalau berminat nak pakai Premium Beautiful corset, boleh email me ok, fdiana83@yahoo.com.

jemput visit www.farrahdiana.com

Kesuma Angsana said...

cam best je ni!

sW33tdARLiNG said...

lorrr baru nak tahu sedap ke idak sebenarnya....

CuTeMiUt78 said...

oh.. sedap ya.. eemm cam nak kna cuba gak ni