Oct 5, 2012

Amir Raja Lawak kerja mcd

Minggu lepas,tingin sangat nak rasa Burger Samurai yang sibuk dperkatakan kesedapannya,sana sini heboh pasal Samurai Burger.

Jadi nak ler jugak kty merasanya,sedap sangat ke,
Along balik keje malam,sekitar pukul 1am,kitaorang drive-thru, budak yg amik order tu ,aku rasa macam kenal je suaranya,

Eh!macam sore amir raja lawaklah,sebijik sgt tau,
Kitaorg siap tanya,ni Amir Raja lawak ke?
Gelak budak tu..
Masa nak bayar,dapatlah tgk empunya sore,kecik,kaler kulit lebih kurang lah,pelanduk 2 serupa.

Pendapat tentang samurai burger,oklah,cuma kty ni suka pedas,jadik prosperity burger tetap no1.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

mama tisya said...

tk try lg beger samurai tp bila dgr psl sos tu tk brp nk try..hehe

Rasp said...

oooo pelanduk dua serupa....
mesti ramai yg ckp gitu sbb dia leh bantai gelak...

i tak try pun sis...
sbb dengar nama cam kureeennnggg jer :)

wantie said...

betul, recently ada juga beli burger Samurai utk mirul. tapi taste properity tu lagi sedap dari samurai.

aliaaroslan said...

saya suka samurai burger...

wahida said...

kehkeh...ingat betul tadi amir keje mekdi...kalau betul, mesti ramai serbu mekdi tu lepas ni...ekekek...


saya pulak lagi suka GCB kak...

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...kelakar pulak. mesti ramai yg penah ckp dia mcm amir, kan..

JaSSNaNi said...

owhhh.. dia ka? tak per la.. cari pengalaman keje kot.. :)
beger samurai tu saya pun lom rasa... sedap ke? tekak ni cam tak teringin lagi..

Zura@Iwan said...

hehehe...ingt ke akak snap gmbr bdk tu.....

Kamariah Awang said...

Amir Raja Lawak betul ke?

Miss Neddy said...

Hehehe..igt kan betul laaa AMir RL keje McD.. Neddy belum try lagi Burger Samurai. Nk kena try jgk ni.

Nurhayati said...

alah kakty xamik gambar dia hihi