Sep 30, 2012

LaksaHamlauRasa

Semalam sabtu ,tenghari kuar dating ,lepas tu nak isi perut,makan kat Rasa Alamanda,

Order lar laksa Asam
Kecewa sangat, tak sedap langsung
Tak berbaloi, terus cakap ngn along,
Lenkali jangan makan kat sinilah,
Baik makan laksa kt bawah pokok,lebih berbaloi,rasa superb.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

wantie said...

kalau mahal pas tu tak sedap memang geram.

selalunya kat bawah bawah pokok tu memang sedap. bukan takat laksa je menda lain pun sedap gak.

kalau t le, geram makan kat luar tak sedap. balik umah masak sendiri. lagi puas ati.

Zura@Iwan said...

aha kan kak..kdg2 tgk je mcm best...tp kureng kan..

ALoNa CintamaniszLite said...

Hmm..nampak mcm kuah dia ceroi...tak pekat..iye ke??

Dee said...

tak sedap eh kty..betullah kdg2 yg bwh pokok tu lg sedap...

lieyalatif said...

lawak plak bace tajuk entry ko kak....laksa hamlau rasa hahaahaha....

tu le kak....selalu gak terkena mcm tu...tapi tu laa, lepas ni mmg tu la last mkn laksa kat situ kan kak...

Dilla Ady said...

tgk mcm sedap..

kalu laksa camni sy mmg suke..kalu laksa johor sy kureng sikit walaupun sy org johor..

kan da ngidam laksa pulak da..akak ni la..hihihihi