Sep 24, 2012

Kalau dah minat

Firdaus yg memang minat sgt dgn bola,tido bola,makan bola,semua bola lah, jadiknya sebab minat bola,mestilah salah satu benda keperluan, nak kasut bola baru.

2 hari ulang ke kedai,sebab nak survey kasut bola,sampai mama lambat masak utk dinner.

Nasib akhirnya jumpa dengan idaman hati ,
lepas tu sabtu ,sekolah ganti, firdaus taknak pergi sekolah ganti
sebab semangat nak main bola, nak terai kasut bola baru..

Puas mama cakap, hari sabtu 22hb aritu takde training bola.
fir tak puas hati, suh antar kat padang, sekali..lor memang ada kot

Bukan ke sekolah satu malaysia ganti, Apapun firdaus happy ler sesgt, dpt terai kasut baru.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

Kesuma Angsana said...

anak bujang KA pown macm tu juga ler feelnyer! hehehe

Ietams said...

Seronok la fir...kasut baru.
Saya yg besar pun kak berkobar2 pakai bila dpt benda baru

Mrs. Norrie said...

wah...lepas nih bolehlah wakil negara...

Zura@Iwan said...

dh minat kan kak...apa slhnya..hehe..

#adeiii teringt sy dl penah kata ayat yg kak sebut kt atas tu kt bf(hubby) sblm kawin dl la...makan bola, mandi bola..semua bola lah..haha

lieyalatif said...

akak kene bagi support yg betul2 ni kak....mane tau kan rezeki firdaus jadi footballer kebangsaan....femes gituuu..ramai retis kejar nanti ekekeekekekeekek.....eh takde la kak, lieya gurau jek.....

yg penting kene support die cukup2 kak,....mane tau kan betul rezeki die kat situ.....cerah mase depan...

lieyalatif said...

akak kene bagi support yg betul2 ni kak....mane tau kan rezeki firdaus jadi footballer kebangsaan....femes gituuu..ramai retis kejar nanti ekekeekekekeekek.....eh takde la kak, lieya gurau jek.....

yg penting kene support die cukup2 kak,....mane tau kan betul rezeki die kat situ.....cerah mase depan...

Dilla Ady said...

ni la anak bujang kan..kalu sukan jek mesti minat bola...

sib baik anak sy tu anak dara..huhu

Dee said...

wah..sure dia happy main bola dgn kasut baru..

ALoNa CintamaniszLite said...

Baru dpt baca entry ni. Ari tu kat bloglist blog sy ada nampak entry ni baru masuk...gambar ni lah..gambar fir tgk rak kasut bola ni, hehe..Tp bila bukak..takde lak. Heran?? entry sebelum ni adalah.

Zie Madini said...

bakal penganti safee sali nih. hehehe