Sep 27, 2012

Jam hellokitty

 Abaikan tangan gemuk

Hari nie,mood nak pakai jam hello kitty.Nak feeling muda ler tu konon !
Yang sebenarnya jam yang sedia ada kehabisan bateri.
Ini benornya jam si kakak.

Hari nie firdaus tak pergi sekolah kebangsaan petang nanti,
sebab ada perlawanan persahabatan bola
antara Tunas Juara FC  & Skuad Selangor U10

sekali sekala mama kasi fir joinn,
kalo selalu,sampai mengganggu pelajaran,mama tak akan izinkan!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

Neeza.Areef said...

hiihi comey pkai jam hello kitty
wah fir dah makin aktif
btl asalkan x ganggu pelajaran boleh la bg sekali skala

wahida said...

wah...comelnya jam tu...
sesekali pakai ok apa, feeling muda gitu kan...

Zura@Iwan said...

dulu masa remaja suka hello kitty, yg pink2 gitu..hikss

NM02 said...

jambu sangat jam u tu... aucchhh

wantie said...

ada jugak jam hello kitty tu. kalau T kat umah ni tak de aih. jam ben 10. jam spiderman bagainya ada la. Amirul yang punya.

lepas ni mungkin ada la kot koleksi barangan gegel. sebab Aleesya punya koleksi kot.ngeee

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...comel laa atty pakai jam gini. Apasalahnya nk pakai jam karektor katun kiut2 ni. Bkn kanak2 dan remaja pempuan aje yg minat kan..hehe

Kesuma Angsana said...

cantik color pink tu. dh singgah ye!

Orked said...

ank liza pn suke hello kitty ni...

zh-ena said...

nampak dak umairah nie confirm nangis nak jgk jam tu..fanatik sgt dgn hello kittynya

mummysyafie said...

kalau la wawan nampak jam tu..maunya mintak jugak

Dilla Ady said...

eh..ingatkan tangan anak akak tadi sbb jam hello kitty..hihi