Jul 18, 2012

Ww.for dinner

















Bahan2 untuk dinner.
Permintaan firdaus,
suruh mama masak daging masak kicap.

----------
Sent from my Nokia phone

10 comments:

fiza said...

Kak...hantar kat umah saya sket, tmn kajang impian jer...hehehehehe...

wantie said...

anak anak ni sejak dorang besar, dah pandai request nak makan itu ini.

Husband selalu cakap. kalau anak nak makan masak la dengan iklas. sebab bila anak dah ada isteri besok, isteri pandai masak, dia tak suh sediakan dah..

masak kicap tu kegemaran fir. tapi Amirul suka masak merah ayam.

mamyharraz said...

lauk kegemaran sy adik beradik.sedapnya kty ;)

Neeza.Areef said...

sodapp wooo kty mau betambah2 tu kang..pos skit

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnya kak, saya dah lama tak merasa daging masak kicap masakan my mom

eMMe said...

oh sedapnye daging masak kicap, letak blackpepper kak! aummm~

zh-ena said...

wah sedapnya..umar suka sgt mkn daging tapi tak kesah masak apa pun

onniesham said...

alahai..igt kot ada resepi td.. tp dah entry WW la plak

Ardini Humaira said...

bestnye daging fresh.. kat miri nih susah dapat daging halal.. beli daging import je la gamaknya

ALoNa CintamaniszLite said...

Bagus bila anak ada request ni..bkn bermakna dia mengada...tp kita tau dia suka makan apa dari masakan kita, kan..