Jul 25, 2012

RM5

Rm5 untuk 15min,tapi firdaus main sampai 1jam dengan bayaran rm5,
itu pun kitaorg ajak balik.
Taukeh tu x berkira sebab mana ada org pun..

Kejadian berlaku pukul 10.45-12mlm tadi,sebabnya umah x de letrik.
Tempat : Stadium Kajang
----------
Sent from my Nokia phone

.

18 comments:

ratna said...

Fir syok main..

cheqna said...

amboi fir..
puas la tu dapat main =)

Has said...

nama benda ni viper kan. pernah naik ms kt Pd dulu..memula janggal gak.

wantie said...

ha.. fir main sampai lebam. baru best cam tu. main lelama bayaran RM5 jugak.

baik ati noh taukeh tu.

wahida said...

kat ofis saya ni byk gambar tak boleh tgk...huwaaaaaa!!! gambar apa tu kak?

Zura said...

main ape tue kty...

Queen said...

ape tu>?tak berapa jelas

ALoNa CintamaniszLite said...

wah best lah..Atty tak join naik mende ni ke??
sesekali layan seronok gak ye..

Neeza.Areef said...

lama gak xde karen tu kty ehk..
keta ape tu yg fir naik tu kty

Kesuma Angsana said...

la pg malam2 ke hehehe

Ardini Humaira said...

seronok dia main ye hehe

mamyharraz said...

tak pernahlah sy tgk benda yg fir naik tu.
ohh ni lah aktiviti kty masa black-out hari tu hehe

Mooniqueen said...

Mcm best je naik ni? Salam perkenalan... Fllow u..

Azueriena Norash said...

untungg ler dpt main sejam dengan rm5 tu kann kak yatt...nureen tu pun pantang nmpak mender2 menan mcm nie...kompomm nakk ajerrr dier...

lieyalatif said...

wahhh bertuah la firdaus kak...dpt main sepuas2 hati...berbaloi2 hah rm5 tu sejam heheeheheh

nabilah_2908 said...

seronok la Fir..puas dia main... :)

lyza said...

Assalamualaikum..salam perkenalan..

Mujur ada tempat mengadu nasib d kala takda letrik kan..hehe..

singgah n follow sini.. ;)

Zarena Heeney said...

syork main smp lupa nak balik yea fir :D