Jul 2, 2012

Prepare Payment


Salah satu kerja saya,ialah settlekan semua payment kt opis,
selain prepare salary..Salary dah settle minggu lepas
Jadik hari ni saya settle semua payment utk customer, bil2 opis, bil2 personal bos

Nasib cek tak tulis tangan,print out je..

Bos takde outstation lagi..jadik lepas settle kerja nak buat per ye..????

----------
Sent from my Nokia phone

.

8 comments:

mamyharraz said...

selamat bekerja kty ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat mengsattlekan kak, pastu leh relax, kasi semua orang habiskan gaji deme, then hujung bulan ni baru kasi deme duir lagik untuk diperabihkan, itulah keje kita tiap2 bulan kan..

wantie said...

hahaha.. boleh rileks lepas settle kerja. seronoknya..

saya ni kerja mcm roda. setel itu. ini pulak masuk. tak henti henti.

tapi sempat jugaklah berblog.ngeee

Rasp said...

sis nie org penting nie...
sbb tugas sis yg paling penting...
prepare gaji hehehehehe...

etiey.com said...

wah...banyak juga tu. jenuh nak hadap kerja kan?

mood nak cuti je manjang! adesss

cheqna said...

x pyh buat pape kty =)

eLLy said...

Payment untuk i jng lupa tau :p

ALoNa CintamaniszLite said...

Kerja sehabis baik, Atty....