Jul 16, 2012

Penat , tapi gagahi juga..

Kalo Pagi2 sabtu dah drive ke Area Labis Johor, balik hari jer
Semalam pula, aku drive ke Sabak Bernam ,
 melawat kakak..dan ada hal document yang nak disettlekan 
Jadi semalam melawat kakak..lagipun sabtu ni dah pose..
bulan posa kakak tak balik ..nak raya nanti baru balik ,
dan mama pun tak dapat melawat kakak masa bulan ramadhan nanti ..
kecuali hantar kakak je masa nak balik asrama seminggu lepas raya..

Jadinya semalam gerak dari bangi sekitar pukul 8.30
 dan sampai ke Kolej akak dalam pukul 11 pagi 
terus kitaorg berpiknik di tepian tasik, 

 Bekal kami bawak,msaak simple je

nasi putih,sambal udang,ayam goreng,ikan keli goreng, ulam timun
  
Tasik

Firdaus ngn  Adik aka abang to Firdaus

Roommate akak menjamu selera


Kakak dan rakan2 sebilik
Mana baki lauk pauk, nasi semua bungkus utk akak dan roomate
save baget aritu
Lepas tu kitaorang ngn akak , g booking homestay untuk raya nanti 
pergi jalan2 pekan..lepak2 kedai minum..lepak tepi Bagan

Sekitar pukul 4 pm, kitaorang semua balik Bangi
Minggu nie kakak dah start kelas..
study hard kakak..



.

17 comments:

mamyharraz said...

bestnya berkelah kt tepian tasik.
lauk mcm tu pun dah bukakan selara..sedapnya kty.

semoga kakak study hard k :)

eMMe said...

jauh gak Bangi - > Johor.. takpela..demi kakak... gud luck Kakak,

Kak ty, selamat menyambut Ramadhan..

lieyalatif said...

mmg ni la rutin kalo ade anak kat asrama kan kak....ade mase gi melawat die sambil bawak mknn....kawan2 die pun leh same2 join mkn2.....kurang sikit rindu ngan masakan mak kat kampung.....

Nurhayati said...

best plak tgk akak berpiknik.

Neeza.Areef said...

akak amik course apa kty..
msti boleh buat pnya lah..jgn cintan cinton..hehe

Rasp said...

syiok oooo piknik tepi tasik tu....
food kalo di bawa balik ke asrama memang laku jer sis....

wantie said...

study hard & study smart yer untuk kakak.

tak pe berjauhan kejap je kan. nanti cuti lagi tuk raya.

eLLy said...

Walaupun penat tapi demi anak tercinta.. Pengorbanan seorang Ibu :)

Kesuma Angsana said...

jauh betul berjalan2 yek!

atty's said...

@eMMe

akak belajar kat sabak bernam emme :)

atty's said...

@Neeza.Areef

kos seketeri za.

fiza said...

Berkelah di tepian tasik...best tu.

Good luck utk kakak. Study hard yer.

wahida said...

bestnya berkelah tepi tasik mcm tu...
hope kakak belajar rajin2 tau!!

Mak Su said...

best!!

Cho Zila said...

ala teringat zaman duk asrama.. kalau lawat adik kat tepen lagi best berkelah tepi tasik tepentu memang best giler...

ct rahani said...

good luck utk akak.. seb baik x jauh sgtkan k.thy.. :)

ALoNa CintamaniszLite said...

pemalu ye anak Atty yg no 2 tu??
Jarang tgk muka dia dlm blog Atty..hehe..