Jul 19, 2012

Menziarah



















Seawal pagi sebelum aku dan firdaus sarapan
kami ke kubur arwah abah ..

Alfatihah..semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman.amin.

Cocer pagi ni mendung dan sejuk jer....
semasa entry ni ditulis melalui hp cokia aku ate cable hp ilang..jadi kena buat live entry..
ujan lebat turun mencurah2..

Ramadhan semakin mendekati kita..
kty mengambil peluang mengucapkan selamat menyambut ramadhan
andai ada salah dan silap harap dimaafkan .

----------
Sent from my Nokia phone

26 comments:

zh-ena said...

mmg sejuk jea pg nie kan

NeenaAnuar said...

Al-fatihah...

salam ramadhan sis! :)

eT said...

sayu tgk gambar nih...alfatihah...

AzuraFazil DIN said...

sebak

Kesuma Angsana said...

Al-fatihah...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ari ni hujan, jalan jammed sangat2, selalu pi keje naik motor, leh plak tak perasan hujan dah turun pagi tadi, last2 naik kete la jawabnya sbb hujan leh tahan lebatnya...semoga arwah dicucuri rahmat...Aammiinn...

Neeza.Areef said...

alfatihah..
slmt berpuasa kty..semoga kita semoga dpt menjalani ibadah puasa dgn sempurna

wantie said...

salam ramadhan...

T pun sama, kirany ada tersilap & tersalah tulis yg mengguris hati akak, t mohon maaf.

saleha_izlea said...

Al-Fatihah kak...
Semoga ramadhan tahun ini akan lebih diberkati dari tahun sebelum-sebelumnya...

eLLy said...

Selamat Menyambut Ramadhan sis

Rasp said...

Al-Fatihah....

sis, i pun mohon maaf ye andai ada terkasar bahsa, tersalah komen...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Murabarak...

lieyalatif said...

alfatihah....

selamat menyambut ramadhan kak...moga2 amal kite diberkati Allah taala...amin

Queen said...

Salam ramadhan kak ty

Ardini Humaira said...

selamat menyambut Ramadhan al-mubarak.. maafkan salah silap ye :') semoga mendapat lebih keberkatan di bulan yang mulia nanti, amin

Saleha said...

salam ramadhan untuk kamu juga

salam kenal- singgah dan dah follow kamu jugak :)

Athirah Rosli said...

semoga arwah ditempatkn dalam kalangn ors soleh... =)

ALoNa CintamaniszLite said...

Senang bila pusara berdekatan...bila2 pun leh gi ziarah.

Mcm sy..tunggu balik kampung lah jawabnya..

Suhana Shuib said...

arwah ayah Su pon dah 8 tahun meninggal..hukhuk..sedeyyy

NzA said...

Selamat menyambut bln ramadhan atty....mohon maaf jika ada trlanjur komen selama kita brsahabat....

Dee said...

dingin pagi ni kan kty..apapun..dee doakan moga mereka2 yg telah pergi sebelum kita dicucuri rahmat ke atas roh2 mereka..

eita said...

al fatihah semoga roh di tempatkan dikalangan orang2 yg beriman amin

salam ramadhan kak atty

eita said...

al fatihah
moga rohnya tenang dan di tempatkan di kalangan kekasih Allah amin

salam Ramadhan kak atty :)

Eye_nee said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak T...

eMMe said...

Alfatihah...

Selamat Menyambut Ramadhan..

Kak ty..

Aleeya (Yaya) said...

selamat berpuasa kty....

Azian Elias said...

al fatihah buat yg dah pergi..

ramadan mubarak..