Jul 3, 2012

Besday Party for firdaus

Kitaorang buat kecil-kecilan je 
Hanya utk kawan-kawan rapat firdaus dan aku anak beranak dan adik beradik je 
itu pun ayahnya kerja, tapi kita org dah ada celebrate dah dari minggu lepas
bawak firdaus jalan2, makan2..

itu pun kawan2 firdaus tak tau pun , firdaus ada buat besday party 
masak2 skit..lepas tu suruh firdaus jemput kawan2 datang..

Apapun , semoga firdaus selalu cemerlang dalam pelajaran 
menjadi anak yang soleh, dunia dan akhirat .amin.

firdaus wit her lovely mama

kawan2 rapat firdaus

kek sempena euro 12,jadik takleh tulis happy besday firdaus


we luv u so much firdaus..
Happy besday

.

19 comments:

juelee said...

happy beday firdaus.. dah bujang dah anak akak

eMMe said...

wow... besarnye padang bola..boleh dimakan ni, tapi sayang le nak makan..

Hapy besday again Firdaus...

Ardini Humaira said...

waaahhh kek euro :D terbaik

Rasp said...

celebrate dgn yg tersayang...
dah cukup gumbira....

wantie said...

wah.. besarnya kek. kena penangan euro le ni. kek pun siap ada euro lagi tu.

terbaik!!

CikNi Ahnie (KakNi) said...

Happy belated birthday firdaus! semoga panjang umur dan murah rezeki.

Besar nyer kek... abis ke tu? heheheh...

wahida said...

hepi belated beday firdaus!!

semoga jadi anak kebanggaan keluarga ye...

lieyalatif said...

wahhh!!! serius special kek firdaus kak....kek bola lagi hah...musim euro plak kan.... hepi besdey boy .....

semoga firdaus cemerlang dunia dan akhirat dan sentiasa menjadi kebanggaan keluarga.....

mamyharraz said...

besarnya kek abg ;)
mesti dia happy dikelilingi org2 yg sayangkan dia..utk ank kita rela berkorban apa saja asalkan depa gembira kan kty :)

ct rahani said...

hepi besday fir.. cantik kek.. :)

Nurhayati said...

happy belated Fir!!!
bestnye tgk kek dia.. mesti dia lah orang paling gembira skali kan :)

Neeza.Areef said...

selebret ngn kwn rapat2 lg best kan kty
kemain fir sempena euro2012 lg keknya
hehehe
mat bola la katakan
semoga fir berjaya dlm bidang yg fir suka ya

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik kek cik abang bujang ni, suka betul ni, auntie nak ucapakan selamat hari lahir semoga menjadi anak yang soleh..Aammiinn...

Masviona Nas said...

happy besday buat firdaus moga menjadi anak yg baik

MrS. F!zA said...

cantik kek padang bolaaaaaa...

Dee said...

happy birthday fir..moga jadi anak yang soleh..

kek tu cantiklah...sure rasa pun sedap..

mama tisya said...

happy belated busday firdaus..sure suka dpt kek padangbola

ALoNa CintamaniszLite said...

besar kek dia...besar padang bola tuuu...hihi..

mcm mana ngan kelas bola, fir??

Zie Madini said...

hepi bday buat fir :)