Jul 27, 2012

Baju raya

Baju raya dah sampai..x sabar2 nak menerai.

Beli 2 pasang..satu untuk my anakdara.kami sedondon..simple je.

----------
Sent from my Nokia phone

.

10 comments:

mamyharraz said...

raya nnt tunjuk ya bila dah pakai ;)
skrg sorokkan dulu nnt tak berseri hehe

fiza said...

Nak tengok ☺☺

fiza said...

Nak tengok ☺☺

Mooniqueen said...

MQ punya esok baru nak di pos... Nanti MQ up jugak story ni.. Hehe... Nnt tunjUklah pic Baju tu.. Nak tengok

[-suziey-] said...

waaa kakty beli baju raya online ek..tunjuk la sket..hehe:p

slmt berpuasa kak ty..

juelee said...

amboi baju raya online tu... saya tak beli lagi kak.... malas nak bersesak..

Dress Down said...

Hai, selamat berpuasa!
Jemput singgah di kedai online kami http://dressdown.lot.my. Baju kurung manik pada harga terendah & cotton dress untuk kanak2!

Like & add kami di facebook http://www.facebook.com/pages/Hotstuff/120129851436395 dan berpeluang memenangi miniature Burberry The Beat for Her!

Terima Kasih!

ALoNa CintamaniszLite said...

beli online?? mm...sy ni kan Atty...beli hat siap dh mmg tak boleh lah. Sdg kan beli kat kedai pun takde saiz (renek + montok) mmg saiz serba tak kena. Labuh ok tp tang lengan kecik pulak..Kekadang baju dh ok...kain lak labuh byk inci..huhu.
Tu yg kena tempah jgk tu.

Neeza.Areef said...

surprise ke kty...hint la skit

Pink Lavender said...

wewitt..
kaler pe tahun nih??

makneng follow sini
jemput follow makneng..=)