Jun 27, 2012

Takde Gambar tak syiok

Bercerita tanpa ada gambar adalah sangat tidak syiok..

Sebenarnya wayar usb handphone sudah ilang ntah ke mana..

jadiknya gambar2 tak dpt ditransfer , nak update blog

leh je update live..tapi tak syiok..nak gak transfer gambar2 tu kat pc..

Jadiknya bila nak beli wayar usb..???

7 comments:

mamyharraz said...

takde gambar pun takpe..sy boleh bayangkan situasi tu camner ;)

usb sila munculkan diri yeh..jgn hilang lama2.

eMMe said...

beli la kak, hehehe~
nnt tak syok kan takde gambar nak cuci mata kikiki!!

wantie said...

cepat pi beli. tak best ar tak leh cuci mata kat sini.

Nana said...

hahah tau xpe kak
tak reti nk cerita klw xde gambar

Nana said...

hahah tau xpe kak
tak reti nk cerita klw xde gambar

Nurhayati said...

betul tu, yati kalau xde gambar malas nak wat entry. sbb yati jenis xtulis banyak. hihi

Neeza.Areef said...

klu ada card reader bkak je mmc nnya