Jun 11, 2012

My new sandal


















Mesti nak kaler merah
yang lama pun kaler merah.
Nie beli online. Order jumaat,sabtu udah sampai.
Pantas dan saya sgt puashati

----------
Sent from my Nokia phone

.

10 comments:

mamyharraz said...

akhirnya dah jumpa :D
cantik!

Nana said...

comeinye
xpenah lg bli kasut on9

Neeza.Areef said...

comelll

wantie said...

wah.. sandal merah. cantik. Tapikan kalau sandal merah ni letak je kat kaki T memang tak sesuai.

T ni hitam, rasa mcm tak sesuai.
Suka benor nengok orang pakai sandel merah. tapi... tak pernah beli pun kasut ke sandel ke kaler merah.

♥cikmOt♥ said...

wahh....merahnya makngah..

cantik la kak

Gieyana said...

tgh aim nk sandal kaler merah cmni..sy punya dh rosak..:-)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik la kak, cun habis, saya tak pernah beli online sbb takut tak kena dengan size

lieyalatif said...

e'eh cantik kak.....mmg cun pilihan akak...merah ang2 lagi...pandai akak pilih...

Ietams said...

comel nye kak ty!
mesti selesa dan ringan.
saya pun suke jenis flat2 mcm ni, boleh jalan laju

Irfa said...

pun suka pakai yg flat mcm ni
dah lama say NO to kasut tumit tinggi